Will Smith megmutatta, mire jutott az aputesttel

2021. október 21.
Hónapokkal ezelőtt a színész azzal motiválta magát a változásra, hogy élete legrosszabb formájának nevezte akkori alakját. Most megmutatta, meddig jutott az aputest-kihívásban. Annyit leszögezhetünk, hogy kezd hasonlítani ahhoz az akcióhőshöz, akit a Legenda vagyok című filmben láttunk.

Öt hónappal ezelőtt sokkolta – leginkább – saját magát Will Smith azzal, hogy megmutatta, milyen formában van. Ahogy a színész jellemezte saját magát: ez volt élete legrosszabb formája. Nagy lendülettel vágott bele, hogy lefaragja magáról az aputestet, és ismét akciósztár legyen. Az 53 éves Will Smith is a karantén és a járvány alatt szedte fel a pluszkilókat. „Büszke vagyok az aputestre, ugyanakkor elszánt arra is, hogy visszaszerezzem a szokásos formámat” – mondta májusban a színész. 

will-smith-aputest-edzes

Ismét az Instagramon osztotta meg követőivel, hol tart az átalakulása. Will Smith egy videós összeállítást is készített a különböző edzésmódszerekről, melyekkel igyekszik ismét fitté válni. Végez súlyzós edzést, felüléseket és fekve nyomást is. „A vasárnap nem kifogás a lustaságra” – írta az egyik felvétel mellé. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Will Smith a fél évvel ezelőtti fotójával igazi kihívást indított el a hírességek között. Anthony Anderson komikus, Chris Spencer színész-producer és Marlon Wayans humorista-forgatókönyvírő szintén csatlakozott az aputest-kihíváshoz, ahogy ők nevezték, hasonló képeket közzétéve. 

Smith több filmen is dolgozik, többek között a Bright akció-fantasy második részén és a Bad Boys 4-en, rendszeresen megosztotta az elmúlt fél évben nemcsak az Instagramon, de a YouTube-csatornáján is, hogyan edz. A súlyzózások és kocogás közben még arra is szakított időt, hogy júliusban ússzon egyet Dubajban a világ legmélyebb medencéjében.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!