Ezeket a sztárpárokat olyan ritkán látjuk, hogy el is felejtjük, hogy együtt vannak

2021. december 26.
A sztárpárok többsége imádja „kirakatba tenni” a szerelmi életét, boldogan pózolnak együtt a vörös szőnyegen, zavartalanul turbékolnak még a közösségi oldalaikon, mások viszont épp arra hajtanak, hogy a lehető legkevesebbet mutassák magukból. Ez utóbbiakat gyűjtöttük most össze!

Ezek a sztárpárok nem hogy nem mutatkoznak egymásba gabalyodva nyilvános rendezvényeken, de még arra is képesek, hogy titokban mondják ki a boldogító igent, vagy hogy véka alá rejtsék, hogy közös gyerekük született. Persze ha jobban belegondolunk, ezt elnézhetjük nekik, nem biztos, hogy olyan szuper érzés állandóan fotósok kereszttüzében élni és látni, hogy boldog-boldogtalan a magánéletükön csámcsog!

Párok, akiket annyira ritkán látunk, hogy el is felejtjük, hogy együtt vannak

Eva Mendes és Ryan Gosling

2011 óta alkotnak egy párt, kimondták a boldogító igent és közös gyerekeik is születtek, mégsem mutatkoznak szívesen egymás társaságában nagy nyilvánosság előtt. Eva egyszer azt nyilatkozta, hogy amíg nem sodorta az útjába az élet Ryant, esze ágában sem volt gyermeket vállalni, ám miután megismerte, mást sem akart jobban, mint neki gyerekeket szülni.

Ezek a sztárpárok olyan ritkán mutatkoznak együtt, hogy néha el is felejtjük, hogy összejöttek

Claire Danes és Hugh Dancy

A pár tagjai 2007-ben találkoztak először egy filmforgatáson, ezért viccesen azt is mondták már magukról, hogy az övék „szerelem első forgatásra”. Az, hogy a szikra az első pillanatban kipattant, nem csak nekik szúrt szemet, színésztársuk, Mamie Gummer így emlékezett rá vissza a Bustle-nek adott interjúban: „Ott voltam, amikor egymásba szerettek, az egy olyan tökéletes pillanat volt, amit soha nem fogok elfelejteni. Leírhatatlanul örülök a boldogságuknak, őket tényleg egymásnak teremtették az égiek!”

Két évig jártak együtt, mielőtt kimondták volna az igent egy Franciaországban tartott zárt körű esküvőn. Azóta két gyerekük is született, Cyrus Michael Christopher 9 éves, Rowan pedig 3.

Ezek a sztárpárok olyan ritkán mutatkoznak együtt, hogy néha el is felejtjük, hogy összejöttek

Ginnifer Goodwin és Josh Dallas

A pár 2011-ben, az Egyszer volt, hol nem volt című sorozat forgatásán jött össze. Arról, hogy milyen volt az első találkozásuk, a színésznő így nyilatkozott a People magazinnak: „Josh felbukkanása olyan volt, mintha vakító fénybe néztem volna. Az volt az első gondolatom: most aztán nagy bajban vagyok!” Amikor hét évvel ezelőtt nagy titokban oltár elé álltak, Ginnifer már a szíve alatt hordta első kisfiukat, Olivert, két évvel később pedig Hugóval bővült a családjuk.

Ezek a sztárpárok olyan ritkán mutatkoznak együtt, hogy néha el is felejtjük, hogy összejöttek

Cameron Diaz és Benji Madden

Charlie szőke angyala és a Good Charlotte gitárosa Cameron barátnőjének, Nicole Richie-nek köszönhetően ismerkedtek meg és találtak egymásra, így a barátnőből a házasságkötésük után sógornő lett, ő ugyanis Joel Madden, Benji ikertestvérének felesége.
Cameron és Benji 2015 januárjában saját otthonukban tartották az esküvőjüket, 2019. december 30-án egy béranyának köszönhetően világra jött első gyermekük, Raddix, akinek érkezését pár napig titokban tartották, utána viszont az Instán osztották meg rajongóikkal. 

Párok, akiket annyira ritkán látunk, hogy el is felejtjük, hogy együtt vannak

Leighton Meester és Adam Brody

2014-ben fogadtak örök hűséget egymásnak, a következő évben pedig meg is született első gyermekük Arlo Day Brody, aki 2020-ban kistestvért is kapott. Rájuk nem igaz, hogy első látásra egymásba szerettek: több mint 15 évvel ezelőtt mutatta be őket egymásnak Josh Schwartz producer egy Los Angeles-i étteremben. „Amikor a Gossip Girl stábja megérkezett, épp menni készültem, de Josh marasztalt és mindenkivel összeismertetett. Később egy filmben együtt játszottunk, itt már teljesen elvarázsolt Leighton, de kezdetben tartottam tőle, hogy a valóságban is olyan lehet a személyisége, mint Blairnek, akit a Gossip Girlben alakított. Később rájöttem, hogy Jeanne D’Arcra hasonlít, nem ismerek nála erősebb és jobb embert” – mesélte egy beszélgetésben Adam Brody.

Ezek a sztárpárok olyan ritkán mutatkoznak együtt, hogy néha el is felejtjük, hogy összejöttek

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?