Amy Schumer nem titkolja tovább plasztikai műtéteit

2022. január 20.
„Jól érzem magam. Ez egy hosszú utazás” – írta Amy Schumer a kép mellé, ahol megmutatta a zsírleszívás eredményét.

Közösségi oldalán mutatta meg a tengerparton készült fotókon Amy Schumer, hogyan fest plasztikai műtétje után. A színésznő úgy érzi, visszakapta az erejét. „Jól érzem magam – tette hozzá Amy Schumer. – Végre. Ez egy hosszú utazás, és köszönöm azoknak, akik segítettek visszakapni az erőmet.”

Amy Schumer arról is beszélt, soha nem gondolta volna, hogy valaha pont ő plasztikáztatni fog, ám miután a méhe a szülés után két és fél évvel sem húzódott vissza, és betöltötte a negyvenet, ő is másképp kezdett gondolkodni. „Csináljuk!” – mondta Amy Schumer.

amy-schumer-plasztika

Rengeteg híresség kommentelt Amy Schumer posztja mellett, köztük például Michelle Pfeiffer is gratulált bátorságához. 

Amy Schumer őszintesége a témával kapcsolatban nem újkeletű, ugyanakkor Hollywoodban még mindig nem általános. Egy korábbi posztjában – amit azóta már törölt Instagram-oldaláról – az arcfeltöltéséről is vallott, melyet azután eltávolíttatott. „Kipróbáltam a feltöltést. De kiderült, hogy én már tele vagyok – mondta Schumer. – Hála az égnek, hogy ki lehet vetetni, mert úgy néztem ki, mint Demóna.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @amyschumer

Dr. Jodi LoGerfo bőrgyógyász, plasztikai sebész, Amy Schumer orvosa bővebben beszélt arról, miért távolították el a színésznő arcfeltöltését. „A dermatológiai feltöltés remek módszer, hogy az elveszített teltséget pótoljuk és javítsunk az arc volumenén. Ám a fillerek elhelyezkedése nagyon fontos” – mondta az orvos, hozzátéve, hogy hozzá Amy Schumer azután érkezett, hogy máshol feltöltötték az arcát. A konzultáción aztán megállapították, hogy rossz helyen van a feltöltés, így célszerű volt eltávolítani inkább. „Ez egy nagyon gyors és egyszerű kezelés – magyarázta az orvos. – Hialuronidázt injekcióztam a területre, egy enzimet, ami lebontja a hialuronsavat, így az egyszerűen eltűnt.”

Forrás: The Huffington Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!