A nap legcukibb videóján Will Smith a 85 éves édesanyjával táncol

2022. január 21.
Több mint 3 millióan lájkolták a Will Smith édesanyjának születésnapján készült felvételt, melyen a színész táncra perdül vele Whitney Houston örökzöld slágerére, az I Wanna Dance With Somebody című dalra.

Egyszerűen nem lehet nem szeretni azt a videót, amit Will Smith rakott ki az Instagramjára. Mindenkinek jobb kedve lesz tőle, ha megnézi, ahogy a színész táncra perdül édesanyjával, Caroline Brighttal a 85. születésnapján Whitney Houston dalára. Pillanatok alatt több millióan lájkolták a felvételt, ami egy étteremben készült.

will-smith-anyuka-tanc

Az anya-fia kettős nemcsak táncolt, de a refrént is együtt énekelték a dallal. Mindenki csodálattal nézte Will Smith édesanyjának mozdulatait, a kommentek között sokan meg is jegyezték, szeretnének ők is így táncolni ennyi idős korukban. „Táncoljunk át a százba” – írta Will Smith édesanyja születésnapi köszöntője végén.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

A színész tavaly novemberben adta ki életrajzi könyvét, melyben nyíltan vallott gyermekkoráról is. Az egyik ilyen részben árulta el: „gondolt rá, hogy megölje édesapját azért, hogy bosszút álljon azért, amit édesanyjával tett”. Egy korábbi, People-nek adott interjújában mondta el Will Smith, hogy édesapja erőszakos volt, ugyanakkor mindenféle játékban és éneklésben benne volt. „Alkoholista volt. Minden egyes premieremen, amin ott volt, józan volt. Minden lemezemet meghallgatta. Eljött a stúdióba is. Amikor kilencéves voltam, végignéztem, ahogy apám megütötte anyámat. A fejét találta el, oldalt, olyan erősen, hogy elájult. Láttam, ahogy a vér folyik. Az a pillanat örökre belém vésődött, és meghatározta, ki lettem.”

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!