Vilmos herceg elárulta, tervben van-e a következő hercegi baba

2022. január 25.
Hiába született már három gyerekük is, a rajongók évek óta azt lesik, vajon tervez-e újabb családbővítést a hercegi pár.

Az újabb hercegi babára váró rajongóknak nem túl jó hír, hogy Vilmos herceg a minap egy vicces elszólással elárulta, hogy vajon tervezik-e Katalinnal a további családbővítést. A hercegi pár a Clitheroe Közösségi Kórházban tett látogatást: beszélgetésbe elegyedtek az ott dolgozókkal, Katalin pedig még egy újszülött babát is a karjába vett.

katalin-hercegne-vilmos-herceg

Vilmos herceg ezt látva viccesen a következőt mondta a jelenlévőknek: „Ne adjanak több ötletet a feleségemnek. – Majd a babát ölelő Katalinnak humorosan csak annyit mondott: – Ne hozd magaddal!”

Nem ez volt az első alkalom, hogy a hercegi pár a nyilvánosság előtt hozta fel a babatémát. Katalin hercegné néhány évvel ezelőtt az egyik hivatalos bradfordi látogatása során arra a kérdésre, hogy szeretnék-e bővíteni a családot, azt válaszolta: „Nem hiszem, hogy Vilmos több gyereket szeretne.”

Katalint korábban már figyelmeztették, hogy ne vállaljon újabb gyereket

Vilmosnak és Katalinnak még a kis Lajos herceg születése előtt tanácsolták azt, hogy ne vállaljanak harmadik gyereket. A szakemberek szerint fontos lett volna, hogy a klímaválság korában a hercegi pár példát mutasson az embereknek, és felelős döntéseket hozzon.

Forrás: marieclaire.co.uk Fotó: Getty Images

A témáról részletesebben egy korábbi cikkünkben olvashatsz!