Ezzel a trükkel szabadult meg Katalin a Vilmos herceggel flörtölő nőktől

2022. február 02.
Egy időben Katalin volt Vilmos herceg szárnysegédje.

Kate Middleton 2011-ben házasodott be a brit királyi családba, aVilmos herceggel való kapcsolata azonban sokkal régebbre nyúlik vissza. Vilmos és Katalin 2001-ben, a skóciai Fife-ban található St. Andrews-i Egyetem ismerkedtek meg egymással, és 2003-ban kezdtek el randizni.

Vilmos-herceg-katalin-hercegne

De a páros már azelőtt is jó barátságban volt, mielőtt kialakult volna köztük a romantikus kapcsolat, egy időben például több társukkal együtt közös lakást is béreltek. Ez volt az az időszak, amikor Katalin gyakorlatilag Vilmos szárnysegédjeként funkcionált…  Bizony, a pár egyik közös barátja, Laura Warshauer szerint Katalin volt az, aki mindig kimentette Vilmost, ha túlságosan rátapadtak a lányok.

„Volt egy lány, aki nagyon erőszakosan nyomult Willre egy bulin. Nagyon kényelmetlenül érezte magát, mert egyszerűen nem tudta lerázni. Próbált nagyon udvarias lenni, de a lány nem értette a célzást. Ekkor Kate hirtelen ott termett mögötte és hátulról átkarolta. Vilmos rögtön értette a dolgot, és úgy mutatta be Katalint, mintha a barátnője lenne. A nyomulós lány azonnal el is tűnt” – mesélte Warshauer, és hozzátette, hogy Vilmos nagyon hálás volt Katalinnak, amiért segített neki egy ilyen kínos helyzetben. „Kate volt az egyetlen lány a teremben, aki ezt megtehette. És ez még csak néhány hónappal azután történt, hogy elkezdtük az egyetemet.”

Forrás: marieclaire.co.uk Fotó: Getty Images

Olvass tovább!