J.Lo először beszélt részletesen Ben Affleckkel való kapcsolatáról

2022. február 03.
Szerencsésnek érzi magát, amiért Ben Affleckkel másodjára is összejöttek.

Jennifer Lopez nemrég a People magazinnak adott interjút, amiben először vallott részletesen a Ben Affleckkel való kapcsolatáról. Affleck és Lopez 17 évvel ezelőtt Hollywood egyik legfelkapottabb álompárjának számítottak, a kapcsolatuk azonban akkor nem volt túl hosszú életű: 2002-ben eljegyezték egymást, de az esküvőt 2003-ban lefújták, és 2004-ben végleg szétváltak az útjaik. A páros tavaly tavasszal kezdett el újra összemelegedni, azóta pedig szinte elválaszthatatlanok lettek.

ben-affleck-jennifer-lopez

Az énekesnő az interjúban elárulta, hogy mennyire nagyon örül, hogy Affleckkel kaptak egy második esélyt, majd azt is hozzátette, hogy mivel ma már mindkettőjüknek gyerekeik vannak, megpróbálják jobban védeni a magánéletüket a kíváncsi szemek elől.

„Ma már idősebbek vagyunk, bölcsebbek vagyunk, több tapasztalatunk van, életünk más szakaszát éljük, vannak gyerekeink, ezért nagyon tudatosnak kell lennünk. Próbáljuk nagyon védeni a kapcsolatunkat, mert ez egy annyira szép időszak mindannyiunk számára” – mondta Lopez, majd így folytatta: „Olyan szerencsésnek érzem magam, boldog és büszke vagyok, hogy vele lehetek. Ez egy gyönyörű szerelmi történet, és mi kaptunk egy második esélyt.”

Lopez azt is bevallotta, hogy az elmúlt évek során messziről mindig figyelte Ben Afflecket, és követte, hogyan alakul az élete. „Annyira büszke vagyok arra az emberre, akivé vált, akit messziről figyeltem. Egy hosszú utazás volt a számára, amíg megismerte önmagát, és eljutott oda, hogy igazán jól érezze magát a bőrében, hogy kész legyen egy boldog és egészséges kapcsolatra.”

És hogy vajon mit hoz számukra a jövő? Az énekesnő annyit felelt, hogy ő csak szeretetre és boldogsárga vágyik. „Csak azt akarom, hogy a jövőm tele legyen szeretettel és boldogsággal, a gyerekeimmel és a párommal” – mondta. „Szerintem mindenki csak boldog akar lenni, valakivel, akivel együtt indulhat az útra, akivel együtt megöregedhet, és ebben a kapcsolatban most jól érzem magam.”

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!