Titkok, amiket (eddig) csak az angol királyi család fotósa ismert

2022. február 11.
Chris Jackson az angol királyi család fotósa, aki az évek során a koronások életének számos pillanatánál volt jelen. Most két fotó történetét mesélte el, érdekes, sosem hallott részleteket kiemelve.

Két könyvet is kiadott a fotós, melyben az angol királyi család mindennapjaiba enged betekintést és számos apró, számunkra talán jelentéktelen, mégis sokatmondó részletre világít rá, amiket kár lenne kihagyni!

II, Erzsébet királynő kalapban nevet

II. Erzsébet királynő találkozása Donnával, az elefánttal 2017-ben

„Mikor felkeltem ennek a fotózásnak a reggelén, tudtam, hogy a királyi párt fogom fotózni a Whipsnade Állatparkban, ahol elefántházat avatnak. Viszont akkor még senki nem sejtette, hogy milyen izgalmakat fog okozni Donna, az elefánt – mesélte a fotós. – Ez a kép közvetlenül azután készült, hogy II. Erzsébet királynő, akinek kutyái is királyi bánásmódban részesülnek, banánnal kínálta az állatot, aki kevesellte az adagját: határozottan kinyújtotta az ormányát, és arra várt, hogy őfelsége újabb gyümölccsel ajándékozza meg. Hevessége nem várt izgalmakat okozott, az állatpark gondozói nagyon megijedtek, hogy a királynőnek baja eshet” – folytatta Chris Jackson, majd hozzátette, hogy legjobban az a gondozó aggódott, akinek zöld pólós hasa felbukkan Donna, az elefánt mögött.

II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg 2017-ben elefántot etet

A Women’s Institute 100. születésnapján II. Erzsébet királynő vágta (volna) az első szelet tortát

„Igazán jó hangulatú, kellemes rendezvényen vehettünk részt, ahol mindenki boldog és felszabadult volt – idézte fel a napot a királyi család fotósa, aki azt a fontos pillanatot is próbálta lencsevégre kapni, ahogy II. Erzsébet királynő felvágja az első szelet tortát. – Hogy hogy történt, azt nem tudom, de a kés egyszerűen beleszorult a tortába, ami nagy nevetést váltott ki a királynőből és a mellette állókból. Ez az eset is csodásan példázza, hogy az igazán jó fotók a váratlan helyzetben készülnek” – folytatta Chris Jackson, aki azt is megosztotta, hogy a kést végül Anna hercegnő szabadította ki a torta fogságából.

II. Erzsébet királynő tortát szeletel 2015-ben

Forrás: Via Fotó: Getty Images

Rendeld meg most online 25% kedvezménnyel és ingyenes házhoz szállítással, vagy keresd az újságárusoknál és a nagyobb Libri és Líra könyvesboltokban a Nők Lapja II. Erzsébet Bookazine-t.