Sztárbabák, akik 2021-ban születtek

2021. december 21.
Gólyában gazdag év volt az idei is!

Kirsten Dunst és Jesse Plemons második gyereke

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kirsten Dunst (@kirstendunst) által megosztott bejegyzés

Kisten Dunst szeptemberben árulta el a The New York Timesnak adott interjújában, hogy négy hónappal korábban, 2021 májusában megszületett a második fia, akit James Robertnek neveztek el. „Ő egy angyal, de egy éhes angyal. Olyan fáradt vagyok, négy hónapja nem aludtam át az éjszakát” –mesélte az interjúban.

Alicia Vikander és Michael Fassbender első gyereke

Alicia-Vikander-Michael-Fassbender

Alicia Vikander és Michael Fassbender szeptemberben jelentették be, hogy idén – a legnagyobb titokban – megszületett az első közös gyerekük. A pár sem a baba nevét, sem a nemét nem osztotta meg a nyilvánossággal, és képet sem mutattak róla. A színésznő azonban a People magazinnak így nyilatkozott: „Most már teljesen más felfogásom van az életről. Ez pedig olyan szép, és persze biztosan sokat hozzá fog adni a jövőbeli munkáimhoz.” Amikor megkérdezték, hogyan változtatta meg az életét az anyaság, Vikander ezt válaszolta: „jelenleg éppen ezt próbálom kideríteni, és mindennél jobban élvezem.”

Scarlett Johansson és Colin Jost első közös gyereke, Cosmo

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Colin Jost (@colinjost) által megosztott bejegyzés

Néhány nappal azután, hogy Jost elárulta: a felesége, Scarlett Johansson terhes, a komikus bevallotta, hogy valójában már meg is született a kisfiúk. A Saturday Night Live sztárja ezt írta az Instagramon: „Rendben, megszületett a babánk. Cosmo a neve. Nagyon szeretjük.”

Amber Heard lánya, Oonagh

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés

A 35 éves színésznő júliusban egy Instagram-poszttal jelentette be, hogy nemrég anya lett. A kislánya, Oonagh Paige akkor már 12 hetes volt.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom veletek ezt a hírt. Négy évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy szeretnék gyereket. A magam feltételei szerint akarom csinálni. Most már értem, milyen radikális dolog nekünk, nőknek a gondolatai sorsunk egyik legalapvetőbb része ilyen módon. Remélem, elérkezünk egy olyan ponthoz, ahol normalizálódott, hogy nem akarunk gyűrűt, hogy kiságyat kapjunk. Egy részem szeretné fenntartani, hogy a magánéletem nem bárkinek a dolga. Azt is megértem, hogy a munkám természete arra késztet, hogy átvegyem az irányítást. 2021. április 8-án született a lányom. Oonagh Paige Heardnak hívják. Ő az életem hátralévő része” – írta.

Naomi Campbell kislánya

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Naomi Campbell (@naomi) által megosztott bejegyzés

Az 50 éves Naomi Campbell idén májusban jelentette be, hogy anya lett, és kislánya született. A modell az elmúlt években többször is beszélt már az örökbefogadásról, a konkrét lépéseket viszont sosem tette meg. Úgy tudni, hogy kislányát, akinek a nevét a modell nem árulta el, béranya hozta a világra.

„Ez az áldott kis csöppség az anyukájának választott, megtisztelő, hogy ez a szelíd kis lélek az életem része lett. Nem tudom szavakkal leírni, micsoda életre szóló kötelék ez veled, angyalkám. Ennél nagyobb szeretet nem létezik” – írta Campbell a fotó mellé.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!