A Tinder-csaló, Simon Leviev saját társkereső műsort akar indítani

2022. február 17.
Bizarr fordulat a Netfilxről elhíresült Tinder-csaló ügyébe: Simon Leviev eltökélte, hogy a kétes hírnevéből fog Hollywoodban meggazdagodni.

Simon Leviev nevét néhány hét alatt az egész világ megismerte, miután a Netflixen megjelent egy róla szóló doku The Tindler Swindler címen. A férfi valójában egy bűnöző, aki a Tinderen ismerkedve több millió dollárt csalt ki szerelemre vágyó, naiv nőkből – vagy hogy pontosabbak legyünk, lehet, hogy csal ki a mai napig is, ugyanis a Tinder-csalót eddig még nem vonták felelősségre ezekért a súlyos átverésekért. Okirat-hamisításért ugyan egyszer elítélték, de 5 hónap eltelével ki is szabadult a börtönből.

Simon-Leviev

Szóval Simon Leviev ahelyett, hogy elbujdokolt volna a világ egy távoli pontján, inkább úgy döntött, hogy kihasználja a Netflix-dokuval együtt járó kétes hírnevet, és szerzett magának egy hollywoodi ügynököt, bizonyos Gina Rodriguezt. Rodriguez számos reality celeb útját egyengette az elmúlt években, és Levievvel is hasonló a célja: az infók szerint a férfinak saját társkereső műsort szeretnének indítani. A hírek szerint Leviev és menedzsere kétféle formátumot is el tudna képzelni: vagy egy olyan műsort csinálnának, ahol a nőknek kellene versengeni a a bűnöző szerelméért, vagy egy kvázi randipodcastet indítanának, amiben Leviev osztaná meg jól bejáratott tippjeit és tanácsait a nagyérdeművel…

Bármelyik opció is valósuljon meg, egészen bizarr és egyben nagyon szomorú, hogy Simon Leviev bármiféle következmény és felelősségre vonás nélkül megteheti mindezt.

Forrás: New York Post Fotó: Imdb

Olvass tovább!