Blokkolhatjuk az exeket Tinderen, hogy könnyebb legyen az ismerkedés

2021. június 08.
Mindenki olyan nyárra készül, amilyenben már rég nem volt része, különösen ami az ismerkedést illeti. Az oltás után a fiatalok annyit akarnak szexelni, amennyit csak lehet, a Tinder pedig egy új lehetőséggel igyekszik ezt megkönnyíteni. Az applikációban letilthatjuk az exeket, rokonokat és munkatársakat, hogy véletlenül se szaladjunk ismerősbe.

A randiapp új kiegészítő funkciójával blokkolhatjuk az ismerős kontaktokat a Tinder-listánkon, egyesével választhatjuk ki, ki az, akit nem szeretnénk, ha felbukkanna a telefonunk kijelzőjén. A Tinder ígérete szerint ráadásul a letiltott személyek nem kapnak értesítést arról, hogy blokkoltuk őket, így csak olyanokkal lehet match-ünk és olyanoktól kaphatunk üzenetet, akik nincsenek rajta a blokkolt személyek listáján. 

tinder-ismeros-blokk

Az új fejlesztést azután hozta létre a randiapp, hogy megugrott a felhasználók száma és aktivitása a védőoltások tömegessé válása után. A Tinder saját bevallása szerint ez a cég történetének legforgalmasabb éve, minden jel szerint ez lesz a szerelem nyara. A randioldal szerint az emberek minden korábbinál elszántabban és tömegesen vetik bele magukat a randizásba az elkövetkező hónapokban.

Ugyanakkor minél többen használják az appot, annál nagyobb az esély arra, hogy ismerősbe botlunk a virtuális térben, ami szülhet kellemetlen helyzeteket. Erre találták ki az új blokkolást lehetővé tevő funkciót. „Minden alkalommal, amikor valaki használja a Tindert, a telefonja kontaktlistája alapján blokkolhat más felhasználókat. Amikor kilép a funkcióból, csupán a blokkolt személy nevét, e-mail címét vagy telefonszámát tartjuk meg azonosításra szolgáló információként” – áll a randioldal tájékoztatójában. 

A Tinder nemrég egy olyan funkciót is bevezetett, mely a mesterséges intelligencia segítségével szűri a veszélyes vagy zaklató üzeneteket. Mielőtt letiltaná az elkövetőt, figyelmezteti, illetve megkérdezi, valóban el akarja-e küldeni azt. A cég vezetői szerint eddig úgy tűnik, sikeres az alkalmazás, ami nagyon fontos a közösség építése szempontjából.

Forrás: Insider Fotó: Unsplash

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!