Minden, amit a Bridgerton harmadik évadáról tudni lehet

2022. március 31.
Előfordulhat, hogy a sorozat folytatásának a története egyre inkább el fog térni Julia Quinn regényeitől.

Tizennyolc hónappal a Bridgerton első évada után idén márciusban végre nyolc vadonatúj epizóddal tért vissza a Netfix egyik legsikeresebb sorozata. A Bridgerton második évadában magunk mögött hagytuk Daphnét és Simont, hogy ezúttal Anthony Bridgerton szerelmi életére koncentrálhassunk. A második évadban lényegesen kevesebb túlfűtött szexjelenet várt a nézőkre, helyette a készítők a slow burn romance, azaz a lassan építkező szerelem irányába vitték el a történéseket.

Ha az elmúlt napokban te is ledaráltad a második évad nyolc epizódját, biztosan benned is felmerült a kérdés, hogy vajon folytatódni fog-e Bridgertonék története egy harmadik évaddal, és ha igen, mikorra várhatók az új részek?

bridgerton-masodik-evad

Várható harmadik évad?

Igen! Kedvenc kosztümös sorozatunkat 2021 áprilisában egy harmadik és egy negyedik évadra is megújították, köszönhetően az első évad rekordokat döntő nézettségének. Shonda Rhimes, a sorozat producere tavaly egy nyilatkozatot is kiadott a folytatással kapcsolatban: „Hihetetlenül hálás vagyok, hogy olyan együttműködő és kreatív partnereim vannak, mint a Netflix. Nagyon örülünk, hogy lehetőségük van tovább folytatni a Bridgerton világát, és bemutatni a történetet a közönségünknek.” Rhimes a múlt héten azt is elmondta az Entertainment Tonightnak, hogy már el is kezdték a harmadik évad munkálatait.

bridgerton-2-elso-kep

Mikor lesz elérhető a Bridgerton harmadik évada?

Mivel a kreatív csapat már megkezdte a munkát, Rhimes szerint a Bridgerton hamarosan visszatérhet a képernyőre. Nicola Coughlan színésznő a Women’s Wear Daily Instagram-oldalán elkotyogta, hogy várhatóan idén nyáron kezdik meg a forgatást, ezt a menetrendet követve pedig valószínűleg 2023 tavaszán vagy nyarán fognak felkerülni a Netflixre az új epizódok.

Melyik Julia Quinn-könyv alapján készül a Bridgerton harmadik évada?

Ha Quinn sorozatának sorrendjét követjük, a következő regény az Egy úriember ajánlata című,  Hamupipőke-szerű történet lenne, ami Benedict és Sophie Becket egymásra találásáról szól. Sophie egy gróf lánya, akit a gyűlölködő mostohaanyja kényszerített szolgaságba. De könnyen előfordulhat, hogy a sorozat a továbbiakban nem fog olyan szigorúan ragaszkodni a regények cselekményéhez és sorrendjéhez – erre korábban maga Rhimes is utalt egy interjúban. „Nyolc Bridgerton testvér van, és azt tervezzük, hogy követjük mindegyik testvér romantikus történetét. Nem feltétlenül sorban fogunk haladni, de így is sorra fog kerülni mindenki.”

Ha a második évad történéseiből indulunk ki, akkor a legvalószínűbb, hogy a harmadik évad Eloise, Benedict vagy Colin szerelmi sztorijára fog összpontosítani.

bridgerton-charlotte-kiralyne-valodi-tortenet

A szereplők közül kik fognak visszatérni?

A Bridgerton család tagjainak mindegyike: Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton) és Luke Newton (Colin Bridgerton) garantáltan vissza fog térni a képernyőre. Mellettük valószínűleg újra láthatjuk majd Nicola Coughlant (Penelope Featherington), Adjoa Andoh-t (Lady Danbury), Golda Rosheuvelt (Queen Charlotte), valamint Simone Ashley-t (Kate Bridgerton született Sharma) is az új évadban.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Imdb, Getty Images

Olvass tovább!