Végre nyakon csípték Meghan Markle álhírgyártó nővérét

2022. március 18.
A Twitter nyomozása kiderítette, hogy a Meghan Markle elleni támadások egy jó része nővérének, Samantha Markle-nek a fiókjából érkezett, éveken át.

Rengeteg hazugságot terjesztett éveken át közösségi oldalán Samantha Markle féltestvéréről, Meghan Markle-ről, ahogy az a Twitter és a BuzzFeed nyomozásából kiderült. Emiatt a közösségi oldal le is tiltotta azt a fiókot, melyről úgy vélik, hogy Meghan Markle 20 évvel idősebb nővéréhez tartozik. 

meghan-markle-testver-alhir

Olyan álhíreket terjesztett a @TheMarkleSammy felhasználónevet használó fiók például, hogy a hercegné valójában nem is szült. 

Samantha Markle ügyvédje tagadta a vádakat, azzal védekezett, hogy védence fiókját feltörték, és szerinte a képernyőfotók csupán megszerkesztett képek, hogy rossz színben tüntessék fel Samantha Markle-t.

Meghan és Samantha féltestvérek, Samantha a hercegné édesapjának, Thomas Markle-nek első házasságából született lánya, most 57 éves, 17 évvel idősebb Meghan Markle-nél. Samantha Markle mindig a hercegné egyik leghangosabb bírálója volt, mióta nyilvánosságra került kapcsolata Harryvel. Még könyvet is adott ki A nyomulós hercegnő nővérének naplója (The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1) címmel 2021-ben. 

A közösségi oldalára kitett kis tweetek gyakran Meghan gyermekeinek létezését vagy valódiságát támadták. Volt, amelyik szerint Meghan nem is volt terhes, béranya szülte a gyerekeket, vagy a gyerekek apja valójában nem Harry, illetve a 2020-as vetélése sem történt meg, sőt, Archie és Lilibet nem is létezik. Bizonyítéka persze egyikre sincs.

Samantha korábban próbálta azt a képet sugározni a sajtóban, hogy fiatalabb éveikben közel álltak egymáshoz Meghan Markle-lel, ám a hercegné az Oprah Winfrey-nek adott interjújában cáfolta mindezt, elmondta, hogy húsz éve nem is találkozott féltestvérével. „Egykeként nőttem fel, amit mindenki, aki a környezetemben élt gyerekkoromban, tud” – mondta Meghan, hozzátéve, hogy féltestvére addig nem is akart kapcsolatot teremteni vele, míg a brit királyi család közelébe nem került. „Mikor láttam legutóbb? Úgy 18-19 éve, előtte pedig 10 évig sosem” – mondta Meghan Markle. 

A dolog pikantériája, hogy jelenleg Samantha Markle perli Meghant rágalmazásért az Oprah Winfrey-interjúban elhangzottak miatt.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!