Jason Momoa és Lisa Bonet még egy esélyt ad a házasságának

2022. március 03.
Úgy tűnik, Jason Momoa és Lisa Bonet nem hagyja veszni a hátuk mögött lévő éveket és kapcsolatukat. Megpróbálják megoldani problémáikat, így a színész már vissza is költözött a családi fészkükbe.

12 együtt töltött év, két gyerek és öt év házasság után jelentette be Jason Momoa január közepén, hogy szakít Lisa Bonet-val. Csodás fordulat azonban a történetben, hogy a hírek szerint a pár mégsem dobja be a törölközőt, és megpróbálja megjavítani kapcsolatát – Momoa már vissza is költözött a közös házukba. 

jason-momoa-lisa-bonet-bekules

Mostanra már törölte Jason Momoa azt az Instagramra kirakott posztott, melyben kifejtette, miért döntöttek úgy Lisa Bonet-val, hogy pontot tesznek kapcsolatuk végére, ami szintén azt támasztja alá, hogy a legendásan nagy szerelem még egy esélyt kapott. 

Jó példával járnak elöl gyermekeik számára is, mikor úgy döntöttek, hogy ahelyett, hogy hagynák veszni a sok-sok évet, inkább dolgoznak a problémáikon, mivel még mindig szeretik egymást. Jason Momoának és Lisa Bonet-nak két tinédzser gyermeke van, Lola 14 éves, Nakoa-Wolf 13 éves. A hírek szerint mindketten nagyon örültek, amikor a szüleik bejelentették, hogy mindent megtesznek azért, hogy elkerüljék a válást.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!