Julia Roberts elárulta, miért volt ekkora sikere az Álljon meg a nászmenet!-nek

2022. április 15.
Közeleg az ikonikus film jubileumi évfordulója, aminek kapcsán a színésznő egy interjúban nosztalgiázott a forgatásról.

Az 1997-es, nagy sikerű romantikus vígjátékban Julia Roberts formálta meg a főszereplőt, Julianne-t, egy ételkritikust, aki rájön, hogy szerelmes legjobb barátjába, a Dermot Mulroney által alakított Michaelbe, akivel egészen addig elválaszthatatlanok voltak. A bökkenő az, hogy a férfi éppen feleségül veszi a barátnőjét, Kimberlyt (Cameron Diaz), ezért a féltékeny Julianne mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza az esküvőt.

julia-roberts-siker-film

Június 20-án lesz a 25 éves évfordulója annak, hogy a vígjáték debütált az amerikai mozikban, Julia Roberts pedig ez alkalomból egy interjúban mesélt a film töretlen népszerűségéről. Még azt is elárulta, szerinte miért lehetséges, hogy az Álljon meg a nászmenet! ekkora sikert aratott szerte a világon.

A siker titka

„Annyi embernek van valaki az életében, aki miatt úgy látja magát, mint a filmbeli főszereplő – mondta Julia. – Nagyon szerencsések voltunk, hogy együtt dolgozhattunk – nem ismertük egymást a film forgatása előtt –, és nagyon jó volt köztünk a kémia. Egyszerűen csak működött.”

A színésznő, akinek április 24-én debütál Gaslit című, politikai thrillersorozata, elárulta, hogy a szereplők jól kijöttek a forgatás alatt és azon kívül is, sőt, ahogy Julia fogalmazott, nagyon szerették egymást. „Dermot és én még mindig nagyon jó barátok vagyunk, állandóan beszélgetünk – tette hozzá. – Úgy gondolom, hogy ez annak a gyönyörű időszaknak a bizonyítéka, amit mindannyian együtt töltöttünk a film megalkotásakor.”

Forrás: Independent Fotó: Getty Images

Olvass tovább!