Angelina Jolie félresikerült póthaján csodálkozik a fél világ

2021. október 27.
Kellemetlen helyzetbe keveredett Angelina Jolie a Marvel Eternals vörös szőnyegén: a film helyett furcsa póthaja a téma.

Az Instagramra regisztráló Angelina Jolie eddig szinte soha nem bakizott a vörös szőnyegen, az Eternals szombaton tartott, római bemutatóján is lélegzetelállítóan gyönyörű volt ezüst Versace ruhájában – majd hátat fordított, és megvillantotta szabálytalan póthaját, ami sehogy nem illett eredeti, barna hajkoronájához.

Angelina Jolie

A bakinak tűnő snitt futótűzként terjedt az interneten, és mindenki azt találgatta, hogy ez hogyan fordulhatott elő. A rosszmájú kommentelők biztosak benne, hogy a fodrászt azóta kirúgták, de akadtak olyanok is, akik azt írták, a hajszobrász nem lehet más, mint Jennifer Aniston fodrásza. A frizura mellett persze neves megmondóemberek sem tudtak szó nélkül elmenni. Stassi Schroeder amerikai tévés ezt írta ki Instagram-sztoriba: „Mielőtt jó éjszakát kívánok, szeretném tudni, ki döntött úgy, hogy ennek a királynőnek nem kevert póthajat ad? Oké, valójában arra lennék kíváncsi, ki lett kirúgva?”

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Jó hír, hogy október 25-re a póthaj lekerült, Angelina Jolie – aki gyerekeit is megmutatta – már kizárólag a saját fürjeit viselte.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Forrás: Pagesix Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!