Cameron Diaz arról mesélt, hogy időnként ő is elveszíti a türelmét a 2 éves lányával

2022. május 18.
Cameron Diaznak és férjének, Benji Maddennek 2020-ban született meg a lányuk, Raddix. A színésznő egy talk show-ban beszélt az anyaság szépségeiről és nehézségeiről.

A 49 éves Cameron Diaz a minap egy talk show vendége volt, ahol többek között Raddixról, a kétéves kislányáról, és az anyaságról is mesélt. A színésznő úgy fogalmazott, hogy az anyaság „a legjobb dolog, ami valaha is történt velem az életben”. De természetesen Diaz anyasága sem csak és kizárólag boldog pillanatokból áll, ezt ő is őszintén bevallotta. Mint mondta, vele is megesik, hogy minden igyekezete ellenére olykor-olykor elveszíti a hidegvérét. Az ilyen pillanatokban mindig arra törekszik, hogy megpróbálja megérteni, mit is érezhet a kislánya.

cameron-diaz

„Az anyaság frusztráló is tud lenni, főleg, amikor nem tudod, mi baja lehet a gyereknek. Ilyenkor végig megyek fejben a listámon: evett már? Fáradt? Mennyi az idő? Mikor evett utoljára? Mikor aludt? Kezdjük az elején, és kérdezzük meg, vajon mi történt? Van valami, amit közölni akar velem? Úgy érzem, szülőként az a dolgom, hogy segítsek neki szavakat találni az érzelmeire, az élményeire, arra, amin keresztülmegy, és segítsek neki azonosítani és átvészelni azt” – mondta a színésznő, és elismerte, hogy az ilyen pillanatok számára is kihívást jelentenek.

„De tudod, mi az, ami szintén nagyon fontos – hogy utána kijavítsd magad. Például ha idegességedben felrobbantál, után mondd el a gyereknek, hogy nem miatta történt, hogy nem akartál vele csúnyán beszélni. Tudni kell, hogy anyu is csak ember, aki nem lehet mindig tökéletes.”

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!