Kate Moss is elment Johnny Depp koncertjére

2022. június 03.
Miután tanúskodott is volt párja mellett az Amber Hearddel szemben indított becsületsértési perben, Kate Moss megragadta az alkalmat, és részt vett Johnny Depp londoni koncertjén.

Hat nappal azután, hogy videóhíváson keresztül tanúskodott a perben, melyet Johnny Depp indított volt feleségével, Amber Hearddel szemben rágalmazás miatt, Kate Moss nem hagyhatta ki, hogy volt párja koncertjén személyesen is megmutassa támogatását a londoni Royal Albert Hallban. Akkor még egyikük sem tudhatta, hogy az esküdtszék meghozta – az ügy méretéhez képest meglepően gyors – döntését közben, és Johnny Depp javára ítéltek. Eközben a színész a rockgitáros Jeff Beckkel lépett fel éppen, végül nem is egy, hanem három koncertet adva három egymást követő napon. 

kate-moss-johnny-depp-koncert

Kate Moss 1994 és 1998 között volt együtt Johnny Deppel. Azért kellett tanúskodnia, mert Amber Heard azt állította a tanúvallomása során, hogy Johnny Depp lelökte a lépcsőn a modellt. Moss felidézte a kérdéses, több mint harminc évvel ezelőtti esetet, és egyértelműen cáfolta, hogy Johnny Depp ilyet tett volna bármikor is vele a négy évig tartó kapcsolatuk alatt.

A több mint hat hétig tartó tárgyalás végén a bíróság Johnny Depp javára döntött, Amber Heardnek 10 millió dollárt kell fizetnie volt férjének.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!