Végre közelről is megnézheted Jennifer Lopez káprázatos eljegyzési gyűrűjét

2022. június 01.
J.Lo kezét ezúttal egy hatalmas zöld gyémánttal kérte meg Ben Affleck.

Jennifer Lopez a minap ellátogatott kedvenc manikűröséhez, Tom Bachikhoz, hogy elkészítesse az alábbi, szuper egyedi körmöket. Az énekesnő a körmeire rajzolt mintával a szerelmét szerette volna kifejezni: a gyűrűsujján egy B betű kapott helyet, utalva a vőlegényére, Ben Affleckre, mellette egy J betűvel, ami Jennifert jelent, a középső ujján pedig egy kicsi arany szív díszeleg.

Ám ezen a Tom Bachik által közétett fotón nemcsak J.Lo körmeit csodálhatjuk meg, hanem a káprázatos zöld eljegyzési gyűrűjét is, amivel még április elején kérte meg Affleck az énekesnő kezét. 

Lopez nemrég elárulta, miért áll olyan közel a szívéhez a zöld szín. „Mindig azt szoktam mondani, hogy a zöld a szerencseszínem. Talán emlékeztek arra a bizonyos zöld ruhára – mondta az énekesnő, utalva az ikonikus dzsungelmintásVersace ruhájára, amelyet a 2000-es Grammyn viselt. – Rájöttem, hogy sok olyan pillanat van az életemben, amikor csodálatos dolgok történtek, miközben zöldet viseltem.”

Érdekesség, hogy 20 évvel ezelőtt, 2002-ben Ben Affleck ugyancsak egy színes gyémántgyűrűvel kérte meg az énekesnő kezét. Az első eljegyzésük alkalmával a színész egy különleges, 6,1 karátos rózsaszín gyémántgyűrűt vásárolt, állítólag nem kevesebb mint 2,5 millió dollárért. Bár Lopez akkor is igent mondott, az eredetileg 2003-ra tervezett esküvőjüket a „túlzott médiafigyelemre” hivatkozva előbb elhalasztották, később le is fújták. A pár végül 2004-ben tett pontot a kapcsolatuk végére. Az ezt követő években mindketten megházasodtak és szülőkké váltak, mígnem 17 évvel később, 2021 májusában – azután, hogy Lopez szakított vőlegényével, Alex Rodriguezzel –  ismét egymásra találtak.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!