Brad Pitt kigyúrta magát és megtanult késsel harcolni

2021. január 13.
Brad Pitt húsz éve, a Harcosok klubja óta nem volt ilyen kigyúrt és szálkás, mint most, új filmszerepe kedvéért.

Elképesztő, de már több mint húszéves a kultuszfilmmé vált Harcosok klubja, amelyben Brad Pitt Edward Nortonnal alakított parádésat. Ráadásul a most 57 éves színész azóta sem volt olyan izmos és szálkás, mint akkor, Tyler Durden szerepében. Most új filmje, a Bullet Train kedvéért nemcsak ismét kigyúrta magát, de megtanult rúgni és késsel harcolni is. 

brad-pitt-edzes-izom-filmszerep

David Leitch rendező filmjében Brad Pitt egy Ladybug nevű verőembert alakít. Mivel a Bullet Train egy ízig-vérig akciófilm lesz, ezért a színésznek ismét fel kellett építenie az izmait, amelyre évek óta nem volt szükség. „A kora miatt nem minden kockázat nélküli, de Brad Pitt szeretne minél több jelenetet kaszkadőr nélkül forgatni. Megtanult ütni, rúgni és késsel harcolni is” – mondta a film egyik munkatársa. Mivel a film középpontjában az áll, hogy egy csapat bérgyilkos a tokiói szupervonaton utazik (amelyet angolul bullet trainnek neveznek, innen a film címe is), rengeteg olyan közelharci jelenet van, amelyet szűk helyen kell eljátszni. Így Brad Pitt rengeteg kardioedzést, nyújtást és súlyzós erősítést is végez, illetve jógázik, hogy a maximális teljesítményt elérje.

brad-pitt-edzes-izom-filmszerep

A képeken is jól látszik, hogy Brad Pitt rég volt ilyen atletikus, ráadásul a saját bevallása szerint nem csak a külsején tűnik fel a változás. „Kitartóbb lettem, sokkal gyorsabb és erősebb, tökéletesen pontosan tudok ütni” – mondta a színész, aki a Turks- és Caicos-szigeteken töltött nyaralásán is megmutatta tökéletes fizikumát, amikor búvárkodni indult barátjával, a Red Hot Chili Peppers 58 éves frontemberével, Flea-vel.

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images