Shiloh Jolie-Pitt is elkezdi bontogatni szárnyait

2022. június 22.
Nem Angelina Jolie és Brad Pitt tehetséges a családban. Shiloh Jolie-Pitt is megmutatta, milyen kiválóan táncol.

A Hamilton Evans Choreography nevű tánciskola vágott össze néhány klipet a táncosairól, akik Doja Cat Vegas című számára adtak elő egy koreográfiát. Az egyik ilyen csoport vezetőtáncosa Shiloh Jolie-Pitt, aki fekete, Beatles feliratú pólóban és melegítőben mutatta meg, milyen menő táncmozdulatokat tud.

shiloh-jolie-pitt-tanc

Nem csak ide-oda lépked a zenére a 16 éves tinédzser, komolyabb hip-hop elemeket is bemutat, forgásokat és olyan mozdulatokat is, amikor a testükkel különböző geometriai alakzatokat imitálnak a táncosok.

A táncelőadást a Los Angeles-i Millennium Dance Complex nevű helyen vették fel, amely egy népszerű gyakorlóterem. Készült már itt fellépéseire Britney Spears, Jennifer Lopez vagy Christina Aguilera is. 

Nem volt titok eddig sem, hogy Shiloh Jolie-Pitt szeret táncolni, TikTok rajongói oldalán és a YouTube csatornáján már több tízezer követője van. Shiloh már egészen kiskorában megmutatta előadói vénáját, Angelina Jolie 2010-ben úgy nyilatkozott az akkor 4 éves gyerekéről, hogy „a legjátékosabb ember, akivel valaha találkoztam”. „Vicces és folyamatosan beszél, ami a korai jele annak, hogy igazi előadó” – mondta Angelina Jolie a Vanity Fairnek. „Én is folyton beöltöztem és ugráltam.”

Nem a tánc Shiloh egyetlen adottsága. 2016-ban a hangját kölcsönözte a Kung Fu Panda 3. egyik karakterének, a Po Shuai Shuai nevű pandának.

Forrás: Today Fotó: Getty Images

Olvass tovább!