Jennifer Aniston kedves üzenetekkel köszöntötte a szülinapos exférjét

2021. augusztus 11.
Justin Theroux tegnap töltötte be az 50-et, aminek alkalmából volt felesége, Jennifer Aniston édes üzeneteket küldött neki Instagramon. Úgy tűnik, a két ex között a válás után is megmaradt a szoros baráti kapcsolat.

„Boldog születésnapot, JT” – írta az 52 éves színésznő az első fotóhoz, amit tegnap osztott meg az Instagram Storyjában.

Justin-Theroux-szulinap

Majd a fotót egy újabb poszt követte, ezúttal egy félmeztelen képpel a színészről, amihez Aniston ennyit írt: „Tényleg nem mindennapi. Szeretlek”

Justin-Theroux-szulinap

Válaszul Theroux maga is megosztotta Aniston posztjait a saját Storyjában, néhány cuki szívecske kíséretében. A két ex barátsága igazán irigylésre méltó, főleg hollywoodi mércével.

Jennifer Aniston és Justin Theroux állítólag 2007-ben találkoztak először a Trópusi vihar című film forgatásán, amit Theroux és Ben Stiller írt és rendezett. Romantikus kapcsolat azonban csak kicsit később, 2012-ben alakult ki köztük, a Hippi túra című film munkálatai közben, aminek mindketten főszereplői voltak. Az igent 2015-ben mondták ki egymásnak, ám a házasságuk végül nem volt hosszú életű: 2018 februárjában jelentették be, hogy a legnagyobb békességben külön válnak egymástól.

A két ex azóta is jó kapcsolatot ápol, Theroux rendszeresen meghívást kap például Aniston éves szülinapi és karácsonyi partijaira.

Fotó: Instagram, Getty Images

Olvass tovább!