Meseszép kamasz lett 16 éves korára Shiloh Jolie-Pitt

2022. május 27.
Látványos, mennyit változott az évek során Angelina és Brad első biológiai gyermeke, Shiloh.

Ha valakinek A-listás világsztárok a szülei, akkor szinte a születése pillanatától fogva a kamerák kereszttüzében kell élnie az életét – ez történt Brad Pitt és Angelina Jolie lányával, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt-tel is. Az egykori álompár első biológiai gyermeke 2006. május 27-én jött világra Afrikában, és a róla készült legelső fotókat több millió dollárért adták el a magazinoknak Angelináék. Na persze szó sincs arról, hogy a saját bankszámlájuk egyenlegét szerették volna tovább gyarapítani, mivel a képekből származó bevételt teljes egészében az UNICEF-nek ajánlották fel. A döntésük nemcsak elképesztően nemes, hanem valójában rendkívül logikus is: a paparazzók egyébként is követték volna őket, hogy lekaphassák a kicsit, így viszont legalább segíthettek a rászorulóknak is a nyilvánosságra kerülő felvételekkel.

Angelina Jolie és Shiloh 2007 nyarán

Angelina Jolie és Shiloh 2007 nyarán (Fotó: James Devaney/Getty Images)

Shiloh tényleg a szemünk előtt nőtt fel, és így juthatott a tudomásunkra az is, hogy korábban évekig inkább a fiúruhákat részesítette előnyben. Ekkor rengeteg kritika érte a szüleit, ám Bradék kiálltak az elveik mellett, de gyermekük identitását illetően természetesen nem nyilatkoztak a sajtónak. „Soha nem lennék az a fajta szülő, aki arra kényszerítené a gyermekét, hogy olyanná váljon, amit nem érez magáénak. Úgy gondolom, ez egy rossz szülői minta” – jelentette ki Angelina.

Shiloh a lánytestvéreivel ellentétben legszívesebben öltönyt hordott a vörös szőnyeges eseményeken, sőt, még a haját is rövidre nyíratta. „Fiú szeretne lenni – mondta az édesanyja 2010-ben. – Ezért le kellett vágnunk a tincseit. Fiúruhákat szeret viselni. Úgy érzi, a fiútestvérei közé tartozik.”

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt 2014 decemberében

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt 2014 decemberében (Fotó: Jason LaVeris/Getty Images)

Az apukája, Brad azt is elárulta, hogy Shiloh mindössze kétéves volt, amikor már pontosan tudta, hogyan szeretné definiálni önmagát. „Csakis azt fogadja el, ha Johnnak hívjuk. Szóval mi így nevezzük őt. (…) Ez a fajta dolog, ami aranyos a szülők számára, és valószínűleg nagyon kellemetlen másoknak” – vallotta be a sztár. A jelenleg 16 éves Shiloh azóta hatalmas változáson ment keresztül: az utóbbi hónapokban többször is felbukkant az anyukája mellett egy-egy hivatalos eseményen, és a stílusa is egészen más irányba formálódott.

Zahara Marley Jolie-Pitt, Angelina Jolie és Shiloh Jolie-Pitt 2021 októberében

Zahara Marley Jolie-Pitt, Angelina Jolie és Shiloh Jolie-Pitt 2021 októberében (Fotó: Stefania D’Alessandro/Getty Images)

Shiloh ma inkább nőiesebb ruhákban vonul fel a kamerák előtt, és van, hogy az édesanyja gardróbjából választja ki az aktuális darabot a lánytestvéreivel együtt. Angelina pedig borzasztóan örül annak, hogy így egy kicsit „újrahasznosíthatja” a dolgait. Shiloh-t mostanában gyakran láthatjuk ékszereket, kiegészítőket és szolid sminket viselve, és a rajongók egyetértenek abban, hogy éppen olyan különleges szépség, mint az anyja.

Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt és Knox Jolie-Pitt az Örökkévalók premierjén 2021 októberében

Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt és Knox Jolie-Pitt az Örökkévalók premierjén 2021 októberében (Fotó: Karwai Tang/Getty Images)

Fotó: Andrea Staccioli/Insidefoto/Mondadori Portfolio/Getty Images

És ezt hallottad már?