Nia Vardalos bejelentette: forgatják a Bazi nagy görög lagzi 3.-at

2022. július 11.
A Portokalos család visszatér, folytatódik a Bazi nagy görög lagzi! A film író-rendezője, Nia Vardalos az Instagramon jelentette be a jó hírt hivatalosan is, miután a neten a stábtagok már korábban is szivárogtattak képeket a forgatásról.

„Nagy bejelentenivalóm van” – kezdte Nia Vardalos az Instagramon közzétett videóját. „Görögországban vagyunk és a Bazi nagy görög lagzi 3.-at forgatjuk.” Az 59 éves színésznő a rajongóknak adott egy kis bepillantást is az athéni forgatás helyszínére, melyből kiderült, hogy a harmadik részben nemcsak szerepel, de ő is rendezi. Sőt, ezúttal is ő írta a forgatókönyvet, ahogy az előző két rész esetében is. 

nia-vardalos-bazi-nagy-gorog-lagzi-3

Nia Vardalos egy képet is közzétett, melyen a többi szereplővel, az édesanyját alakító Lainie Kazannal, a testvérét játszó Louis Mandylorral és az unokatestvérét, Nikkit játszó Gia Caridesszel látható. Vardalos azt is kiemelte, hogy a filmet az elhunyt Michael Constantine-nak ajánlják, aki az első két Bazi nagy görög lagziban az apját, Gust formálta meg.

nia-vardalos-bazi-nagy-gorog-lagzi-3

A Bazi nagy görög lagzi első része 2002-ben került a mozikba, és a 30 éves chicagói görög nő, Toule párkapcsolatát mutatta be a John Corbett által alakított, nem görög Iannel. A családi vígjáték elnyerte a legjobb eredeti forgatókönyvért járó Oscar-díjat 2003-ban. 

A második részre 13 évet kellett várni. Ez Toula és Ian házasságát és a lázadó tinilányukkal kapcsolatos nehézségeket mutatta meg – a humoros oldaláról. A franchise része lett egy rövid CBS-sorozat is My Big Fat Greek Life címmel, amiben Vardalos, Constantine és Kazan szerepelt a film eredeti szereplői közül. 

A harmadik rész történetéről egyelőre annyit tudni, hogy Toula és Ian nem lesznek még nagyszülők. 

Forrás: ET Fotó: Getty Images, Instagram

Olvass tovább!