David Beckham is felvállalta az öregedést

2022. július 15.
Természetes, ősz hajjal nyaralt családjával Horvátországban David Beckham, akitől az évek során rengeteg különböző frizurát láthattunk már, a mohikántól a hidrogénszőkéig. Ám úgy tűnik, ő is lassan visszatér a természetességhez.

Feleségével, Victoriával és gyerekeivel nyaralt Horvátországban a 47 éves volt futballsztár. A 11 éves Harper és a 17 éves Cruz tartott velük négy gyermekük közül, itt ünnepelték Harper születésnapját is. Egy hajóút során tűnt fel, hogy David Beckham ezúttal természetes, ősz hajjal mutatkozik, pedig még egy héttel ezelőtt is sokkal sötétebb hajszínnel jelent meg a wimbledoni tenisztornán. Az is látszik, hogy haja nemcsak őszebb, de rövidebb is lett azóta. 

david-beckham-osz-haj

David Beckham folyamatosan mosolygott a nyaralás alatt, a családról több fotó is készült a Hermes luxushajón. Az már nem is lep meg senkit, hogy Victoria és David Beckham ismét összeöltözött: a volt focista narancssárga pólót és türkizkék pöttyös sortot viselt, felesége pedig narancsszínű nyári ruhát. 

david-beckham-osz-haj

Brooklyn Beckham nem csatlakozott a családjához, mivel még mindig nászúton van feleségével, Nicola Peltzcel, ezúttal St. Tropez-ban időznek. Romeo Beckham pedig focista karrierjét építi Miamiban. 

david-beckham-osz-haj

David és Victoria azután érkezett Horvátországba, hogy Párizsban megünnepelték 23. házassági évfordulójukat. A pár 1999-ben házasodott össze, és hol máshol nosztalgiáztak volna az együtt töltött évekről, mint az Eiffel-torony tetején vacsorázva.

Forrás: Mirror Fotó: Instagram/Mirror

Olvass tovább!