Hírességek, akik bejáratosak a királyi család privát, baráti összejöveteleire

2022. április 10.
Elton John, David Beckham és Ellie Goulding – csak néhány név azok közül, akik jóban vannak a koronásokkal.

Igen, a brit királyi család tagjai is emberek és igen, ezért vannak barátaik. Sőt, egy ilyen pozícióban nagyon fontos, hogy olyan emberekkel vedd körül magad, akik át tudják érezni a helyzetedet és megbízhatsz bennük. Mutatunk pár világsztárt, akiket befogadtak a koronások, és bizalmasai lettek a családnak.

Vilmos herceg, Harry herceg és Katalin hercegné

Elton John

A zenész és Diana hercegné 1981-ben találkoztak először András herceg szülinapi buliján, és elmondásuk szerint nagyon hamar egy hullámhosszra kerültek. Onnantól egyre többet beszélgettek, barátok lettek, éppen ezért Eltont nagyon megviselte a hercegné halála. Diana temetésén ő énekelte el a Candle in the wind című számot. Ott volt továbbá Vilmos és Harry mellett mindig, amikor szükségük volt egy kis támogatásra, és a mai napi nagyon jó viszonyt ápolnak.

Elton John, Vilmos herceg és Harry herceg

Elton John diana fiaival 2007-ben

David Beckham

Igaz, a sztárfocista korban közelebb áll Vilmoshoz, de Harryvel is nagyon jó barátságot ápol. A két herceg ugyanis nagy futballszurkoló, így kezdődött a kapcsolatuk is. A Beckham család ott volt mindkét herceg esküvőjén, valamint számos alkalommal találkozott a királynővel is, akit egyébként nagyon szórakoztatónak talál a focista. Érdekesség, hogy David Beckham állítólag Katalin egyik bizalmasa is!

David Beckham, Harry herceg és Vilmos herceg beszélget

David Beckham, Harry herceg és Vilmos herceg 2010-ben

Ellie Goulding

Az énekesnő azután lett jóban Vilmos herceggel és Katalin hercegnével, hogy meghívták, lépjen fel az esküvőjükön. Goulding természetesen elsőre igent mondott, és már akkor is elmondta, hogy ez mennyire megtisztelő számára. Korábban egyébként azt pletykálták, hogy kavart Harryvel, ám ezt mindketten cáfolták. Nemcsak velük, de Beatrix, valamint Eugénia hercegnővel is jó barátságot ápol.

Vilmos herceg, ellie Goulding

Vilmos herceg és Ellie Goulding

Cara Delevingne

A modell-színésznő és Eugénia hercegnő gyerekkori barátok, gyakorlatilag együtt nőttek fel. Először 2015-ben, a londoni divathéten beszéltek a kapcsolatukról. „Eugéniával kiskorunk óta ismerjük egymást, mindig is olyan copfot akartam, mint az övé volt” – jegyezte meg viccesen a modell, aki a hercegnő esküvőjére is hivatalos volt.

Eugénia hercegnő, Cara Delevingne este buliban

Eugénia hercegnő, Clara Paget és Cara Delevingne

George Clooney

A színész és Harry régóta ismerik egymást. A herceg és a felesége, Meghan többször is látogatást tettek korábban Clooney-ék házában a Comói-tónál – már azelőtt is voltak ott, hogy összeházasodtak volna, sőt, a pletykák szerint volt, hogy ott bújtak el a sajtó elől.

George és Amal Clooney elegánsan

George és Amal Clooney Harry herceg esküvőjén

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!