Híres nők, akik rácáfoltak az tévhitekre és fiatalabb férfi oldalán találták meg a boldogságot

2022. június 27.
A mondás úgy tartja, a kor csak egy szám, a listánkon szereplő párok pedig be is bizonyítják, mennyire helytálló ez az állítás.

Demi Moore 2022 júniusában az Instagram-oldalán jelentette be, hogy többé nem egyedülálló: az új párja pedig nem más, mint Daniel Humm sztárséf. A színésznő a pletykák szerint március óta randevúzik a férfival, akinél 13 évvel idősebb – ám a korkülönbség egyáltalán nem állhat kettőjük közé.

Daniel Humm és Demi Moore Párizsban

Daniel Humm és Demi Moore Párizsban

Nem ő az egyetlen olyan ismert nő, aki az évek során rácáfolt a tévhitekre, miszerint a szerelem és a közös jövőről szőtt álmok a számokon múlnának. A következő párok segítenek megváltoztatni a narratívát a megszokottól talán eltérő viszonyokról és bebizonyítják, hogy a boldogságnak nincsen korhatára.

Britney Spears és Sam Asghari

Britney Spears és Sam Asghari

A pop hercegnője biztosan örökre hálás lesz azért, hogy 2016-ban videoklipet forgathatott a Slumber Party című dalához, ugyanis a felvételek során ismerte meg későbbi férjét, Sam Asgharit. A színész-edző 12 évvel fiatalabb az énekesnőnél, de ez egyiküket sem zavarja. Együtt sikerült megküzdeniük Britney apjával és a gyámság megszűnése után rákapcsoltak a családalapítási terveikre is.

Courteney Cox és Johnny McDaid

Courteney Cox és Johnny McDaid (

A Jóbarátok sztárját Ed Sheeran mutatta be 2013-ban a Snow Patrol zenészének, Johnny McDaidnek és úgy tűnik, a kerítés bevált, mert egy rövid szünettől eltekintve azóta is együtt vannak. Tehát semmit sem számít, hogy Courteney 12 évvel idősebb.

Priyanka Chopra és Nick Jonas

Priyanka Chopra és Nick Jonas

Sokan kételkedtek Priyanka Chopra és Nick Jonas kapcsolatában, hiszen 10 év közöttük a korkülönbség, ráadásul alig pár hónap együttlét után eljegyezték egymást és még abban az évben össze is házasodtak. Őket viszont nem érdeklik a kritikus megjegyzések és mára büszke szülei egy kislánynak, aki 2022 januárjában érkezett meg hozzájuk béranya segítségével.

Cameron Diaz és Benji Madden

Cameron Diaz és Benji Madden

Rengetegen meglepődtek azon, hogy Cameron Diaz a Good Charlotte zenekar tagja mellett állapodott meg, ám a színésznő többször is határozottan kijelentette, a nála 7 évvel fiatalabb férfi élete szerelme és ma már a lánya, Raddix Madden apja. Cameron pedig többek között éppen Benji Madden miatt fordított hátat Hollywoodnak, mert élvezi, hogy a családjával lehet.

Kate Hudson és Danny Fujikawa

Kate Hudson és Danny Fujikawa

Az Oscar-jelölt színésznő 2017 óta alkot egy párt Danny Fujikawával, akivel 2018-ban köszöntötték a lányukat, Ranit. A románcuk azóta is töretlen, annak ellenére, hogy zenész 7 évvel fiatalabb Kate-nél.

Fotó: Getty Images

A sztárvilágban sokan őrzik a magánéletüket: