A hírek szerint ma lesz Britney Spears esküvője

2022. június 09.
A hírek szerint Britney Spears készen áll rá, hogy egy meghitt ceremónia keretében az oltár elé álljon a vőlegényével, Sam Asgharivel.

Az énekesnőhöz közel álló források szerint a pár a mai napon egy nagyon exkluzív és szűk körű, körülbelül 100 fős esküvő keretében fogja kimondani egymásnak az igent. A TMZ úgy tudja, hogy az esküvőre Britney bátyja, Bryan is meghívást kapott – a többi családtagja, tehát az apja, az anyja, a húga, Jamie Lynn nem lesz jelen. A bulvárlap információ szerint az még nem nem dőlt el, hogy ki fogja az énekesnőt az oltár elé kísérni.

britney-spears-sam-asghari-hazassagi-szerzodes

Sam Asghari tavaly szeptemberben kérte meg Britney Spears kezét, az eljegyzésüket pedig annak rendje s módja szerint meg is ünnepelték: nyaraltak Cabóban, Cancunban, majd elutaztak Las Vegasba és Hawaiira is. Arról most még nincs pontos infó, hogy Britney milyen ruhában fog az oltár elé állni, azt viszont tudni lehet, hogy márciusban az énekesnőt meglátogatta régi kedves ismerőse, Donatella Versace. Nem lennénk tehát meglepve, ha Britney Versaceban mondaná ki az igent.

Ez lesz Britney Spears harmadik esküvője. Először 2004-ben állt az oltár elé, akkor gyerekkori barátjával, Jason Alexanderrel házasodott össze, majd 55 óra múlva el is váltak. Ezután két gyermeke apjával, korábbi háttértáncosával, Kevin Federline-nal mondták ki egymásnak az igent szintén 2004-ben. A pár 2007-ben elvált. Britney és Sam Asghari 2016 óta vannak együtt, az énekesnő Slumber Party című videóklipjének forgatásán jöttek össze.

Forrás: TMZ Fotó: Getty Images

Olvass tovább!