Sosem látott képek Vilmosról és Katalinról, ahogy keményen buliznak a házasságuk előtt

2022. augusztus 01.
A részeg Katalin hercegné és Vilmos herceg elég vicces látványt nyújtanak.

A háromgyerekes Vilmos herceg és Katalin hercegné a trón várományosaiként ma már nem engedhetnék meg maguknak, hogy önfeledten szórakoznak a lesifotósok szeme láttára… Egy TikTokra felkerült képválogatás azonban azt bizonyítja, hogy a páros egy időben nagyon is értett a bulizáshoz.

@danideeeee1

party hard 😅 like normal young people 😊 #katemiddleton #princewilliam #duchessofcambridge #dukeofcambridge #royalfamily #fyp #royal #party

♬ Hard Times – Paramore

Ebbe a bizonyos TikTokra feltöltött videóba olyan képeket válogattak össze, amelyek a királyi pár húszas éveiben készültek, még mielőtt összeházasodtak volna. Egyes képeken Vilmos és Katalin is meglehetősen részegnek látszik. A videót mostanra több mint 4 milliószor nézték meg.

A pár 2002-ben ismerkedett meg egymással a skóciai St. Andrews Egyetemen, ahol előbb jó barátok lettek, később randizni kezdtek. Bár 2007-ben egy rövid időre külön váltak az útjaik, hamarosan újra egymásra találtak, és 2010-ben eljegyezték egymást. „Amikor először találkoztam Kate-tel, tudtam, hogy van benne valami nagyon különleges, és azt is éreztem, hogy lehet benne valami, amit én is szeretnék felfedezni, de végül egy ideig inkább barátok maradtunk” – mesélte Vilmos herceg egy interjúban a 2010-es eljegyzésüket követően.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!