Tom Cruise mégsem távozik a Mission: Impossible-ből?

2022. augusztus 28.
Eddig úgy volt, hogy a Mission: Impossible 7. és 8. része után Tom Cruise kiválik a szériából, Christopher McQuarrie rendezőnek azonban más a véleménye. Márpedig McQuarrie tud valamit.

Christopher McQuarrie 2011-ben úgy csöppent a sorozatba, hogy felkérték, turbózza fel a széria negyedik része, a Fantom protokoll forgatókönyvét, a következő két filmet pedig már ő rendezte (M:I – Titkos nemzet, M:I – Utóhatás), ahogyan a 7. és 8. részt is.

tom-cruise-mission-impossible

A forgatókönyvíró-rendező a minap egy podcastban elmondta, hogy nem kell mindent elhinni, amit a szakmában biztos információként elhintenek. McQuarrie arra figyelmeztet, hogy ha „a produkcióhoz közel álló forrás” szerepel az információ kiindulópontjaként, érdemes gyanakodni, mert valószínűleg arról van szó, hogy valaki valamilyen okból terelni próbál, és nem lehet pontosan tudni, mi lehet ez az ok. A legjobb legyinteni az ilyenekre és kinevetni az egészet, mert 17 perccel később másik hamis információ kezd el keringeni.

McQuarrie ugyanakkor nem állítja határozottan, hogy Tom Cruise marad, csupán óvatosságra int, és nyilván csak ennyit mondhat a dologról. Az MI:8-at majd 2024 nyarán mutatják be, és addig a színésznek rengeteg ideje van arra, hogy eldöntse, akar-e még Ethan Hunt bőrébe bújni.

(Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One – hazai bemutató: 2023. július 13.)

Olvass tovább!