Ők alakítják Vilmos herceget és Katalin hercegnét A koronában

2022. szeptember 03.
A Netflix sikerszériájának készítői, megtalálták az ideális Katalin hercegnét, és Vilmos herceget a sorozat számára! Te mit szólsz A korona (The Crown) új szereplőihez?

A Deadline online magazin értesülése szerint, hosszú válogatás előzte meg A korona készítőinek döntését. Bár a soron következő ötödik évad, még nem Vilmosról és Katalinról szól majd, de az utolsó hatodik szezonban egyértelműen az ő történetük kerül a fókuszba. A lap információ szerint, Rufus Kampa és Ed McVey alakítják majd Vilmost, míg Katalin bőrébe Meg Bellamy bújik majd.

Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvő

Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvője (fotó: Getty Images)

Rufus Kampa azokban a részekben látható majd Vilmosként, melyek a Diana hercegnő halála utáni időszakot mutatják be a nézőknek. A színész több, népszerű színházi darab szereplője volt már Londonban.

McVey pedig az egyetemista herceget alakítja majd olyan epizódokban, amelyek azt próbálják szemléltetni, hogyan találkozott Károly herceg fia, és a művészettörténelem szakra járó Kate Middleton. A színész 2021-ben diplomázott dráma szakon. Ő is többnyire színházi darabokban látható.

Mindhárom színésznek ez lesz a tévés debütálása.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ed McVey (@ed_mcvey_) által megosztott bejegyzés


A korona – mely számos fikciós elemet felvonultat – ötödik évadában új szereplőkkel találkozhatnak a nézők. Dianát Elizabeth Debicki, Károly herceget pedig Dominic West alakítja majd. Lesley Manville bújik Margit hercegnő bőrébe, és a Trónok harcából, valamint a Két pápából ismert Jonathan Pryce lesz Fülöp herceg. A királynőt pedig Imelda Staunton alakítja majd.

A kérdés csak az: ki lesz a lázadó Harry herceg…?

Domic West, mint Károly herceg

Domic West, mint Károly herceg (fotó: Netflix)

Ezt már láttad?