5 alkalom, amikor Cindy Crawford és a lánya ikreknek tűntek

2022. március 27.
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Kaia Gerber született modell: a 20 éves lány tökéletes mása édesanyjának, Cindy Crawfordnak, amit ezek a fotók is alátámasztanak.

Cindy Crawfordnak és második férjének, Rande Gerbernek aki egykor modellként dolgozott, ma pedig üzletember két csodaszép gyermeke született. Cseppet sem meglepő, hogy mindketten szüleik nyomdokaiba léptek: fiuk, Presley és lányuk, Kaia Gerber is modellként dolgozik. A hasonlóság anya és lánya között egészen elképesztő, ők is imádják, hogy ennyire egyformák!

Cindy Crawford férjével és gyerekeivel

Cindy Crawford férjével és gyerekeivel

Párizsban, egyenkabátban

Cindy Crawford és Kaia Gerber sokszor viselnek egyforma ruhát, hogy még inkább kihangsúlyozzák a köztük lévő hasonlóságot. Ezt a fotót, amin világosbarna egyenkabátban pózolnak, március 1-jén osztotta meg az Instagramon. Ők ketten voltak az idei párizsi divathét nyitóeseményének sztárvendégei, ezért utaztak Los Angelesből a francia fővárosba.

Cindy Crawford és Kaia Gerber

Fotó: Instagram – @cindycrawford

Feketében vonultak

Kaia Gerber tavaly november 20-án tette közkinccsé ezt a beszédes fotót, amin egy hotel folyosóján sétálgat meseszép édesanyjával. Kaia szűkszavúan csak annyit fűzött hozzá, hogy az egyik legjobb időtöltése, ha az anyukájával lehet, a világ egyik legismertebb szupermodellje pedig azt válaszolta lányának, hogy minden adandó alkalmat megragad arra, hogy közös programot szervezzenek, vagyis az érzés kölcsönös!

Cindy Crawford és Kaia Gerber

Fotó: Instagram – @kaiagerber

 

Karácsony előtti kikapcsolódás

Ez a fotó nem sokkal 2019 karácsonya előtt készült, amikor Cindy és tökéletes hasonmása, Kaia karácsony előtti wellnessezésre indult: „Nincs telefon, nincs probléma” – írta akkor a büszke anyuka, aki tényleg komolyan gondolta, hogy csak egymásra figyelnek Kaiával az ünnepek előtti kényeztetés során. Ez alkalommal nem volt nehéz egymáshoz öltözniük: mindketten puha, fehér frottírköntöst viseltek.

Cindy Crawford és Kaia Gerber

Fotó: Instagram – @cindycrawford

Anyák napi kerti parti

Ez a kép egy 2018-as anyák napi brunchon készült. A két meseszép modell itt is megmutatta, hogy nemcsak külsőre hasonlítanak megtévesztésig, hanem a személyiségük is tökéletesen passzol: az az összhang, ami közös képeikből sugárzik, egész biztosan nem csak látszat!

Cindy Crawford és Kaia Gerber

Kamerák kereszttüzében

Ez a fotó a hollywoodi Universal Stúdióban tett látogatásukkor készült, még 2015 novemberében. A fotósnak sikerült egy olyan pillanatot megörökítenie, amin olyan, mintha Cindy Crawford mögé odavetítették volna a fiatal felnőtt kori képét, pedig akkor Kaia még csak 13 éves volt.

Cindy Crawford és Kaia Gerber

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?