Sarah Jessica Parker nem örülne, ha Kim Cattrall csatlakozna az És egyszer csak… folytatásához

2022. február 04.
Carrie Bradshaw és Samantha Jones valószínűleg soha többé nem fognak már együtt megjelenni a képernyőn.

Sarah Jessica Parker a minap a Varietynek adott interjút, amiben feltették neki azt a kérdést is, hogy örülne-e neki, ha Kim Cattrall visszatérne a Szex és New York franchise-hoz. Parker így válaszolt az újságírónak: „Nem hiszem, hogy örülnék neki. A múltban túl sokszor beszélt nyilvánosan az ellenérzéseiről. Nem vettem részt a nyilvános csatákban és nem olvastam a cikkeket sem, de az emberek előszeretettel megosztják ezeket velem.”

sarah-jessica-parker

A 65 éves Cattrall régóta hangoztatja, hogy soha nem szeretne visszatérni a franchise-hoz, a közte és a másik három szereplő között fennálló ellentétekre hivatkozva. Mindeközben Sarah Jessica Parker évek óta következetesen tagadja, hogy bármilyen viszály lenne közte és Cattrall között.

Samantha távollétét a készítők az HBO Maxon újjáéledt sorozat első részében meg is magyarázták a nézőknek: a sztori szerint Londonba költözött, miután Carrie már nem tartott igényt a szolgáltatásaira pr-osként. Bár Cattrall fizikailag nem volt jelent a 10 epizódos sorozatban, karaktere úja és újra feltűnt a történetben. Samantha és Carrie ugyanis az epizódok során többször is kommunikált egymással smsben – például Mr. Big tragikus halála után is kapcsolatba kerültek.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!