Harry és Vilmos sem örült neki, hogy közösen kellett vonulniuk

2022. szeptember 22.
Mindenkit meglepett, amikor látták, hogy a „szakadár páros”, Harry és Meghan együtt vonul Vilmos herceggel és Kate Middletonnal. Most kiderült, a gesztus koránt sem volt teljesen őszinte – egyik fél részéről sem.

Mi is megírtuk, de nagyjából az egész világ megdöbbent rajta, amikor Harry herceg és Meghan Markle is feltűnt Vilmos herceg és Kate Middleton oldalán Windsorban. A képek láttán sokan azt gondolták, hogy Erzsébet királynő halála újraélesztheti a köteléket a királyi család mellett kitartó Vilmos és Kate és a „szakadár” Harry és Meghan között – belső források szerint azonban erre csak nagyon kevés az esély.

Harry herceg, Vilmos, herceg, Katalin hercegné, Meghan hercegné Windsorban

Az hamar kiderült, hogy Vilmos tette a gesztust testvére felé, a brit királyi családot kutató szakértők már akkor azt tippelték, Vilmos húzása inkább taktika lehetett: a herceg megneszelhette, hogy Harry és Meghan külön vonulna Windsdorban egy általuk meghívott amerikai televízió kamerái előtt, ennek szerette volna elejét venni az invitálással. Az egyik szakértő, Angela Levin szerint ha valaki egyszer megtámadja a királyi családot, akkor nem jöhet csak úgy vissza, így szerinte kevés esély van rá, hogy Harryt és Meghant valóban visszafogadja kegyeibe az uralkodói ház (ha egyáltalán vágyik ilyesmire a már jó ideje Amerikában élő pár).

Most egy belső forrás is ezt erősítette meg a People beszámolója szerint. A családot jól ismerő megszólaló azt mondja, a gesztus mindkét párnak nehéz és furcsa volt, és mindenki arra játszott, hogy kibekkeljék a nyilvános megjelenést a II. Erzsébet iránti tisztelet és szeretet jegyében. Egy másik forrás azt is hozzátette, hogy a biztonságiak eredetileg nem tudtak róla, hogy mind a két hercegi pár ott lesz – vagyis nagyon úgy tűnik, hogy Harryék csatlakozása utolsó pillanatos döntés lehetett.

Harry és Meghan azóta egyébként már visszatértek Amerikába, de előtte azért bemutatták egyéves kislányukat, Lilibetet a családnak – és Károly újra láthatta 3 éves unokáját, Archie-t is. Ennek ellenére úgy tűnik, Harry és Vilmos még nagyon nem áll készen a békülésre, és a Windsorban látott gesztus inkább a kameráknak szólt, nem szívből jött.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!