6 sztárpáros, akik tényleg jóban-rosszban együtt maradtak

2022. január 16.
Van, aki tényleg szó szerint érti, amikor örök hűséget fogad a házasságkötéskor, és nem fogja menekülőre az első megpróbáltatások után. Ez a 6 híres pár azt bizonyítja, hogy a boldogság életre szóló is lehet.

Szakítani vagy válni ma már jóval „természetesebb”, mint néhány évtizeddel ezelőtt, olyannyira, hogy kifejezetten a hírességek életével foglalkozó fogadóirodákban még a pénzünket is kockára tehetjük, ha megtippelnénk, melyik ismert szerelmespár tagjai intenek búcsút egymásnak. Ezek a hírességek viszont amolyan szabályt erősítő kivételként mutatják meg, hogy még most is léteznek hosszan tartó házasságok.

A leghosszabb sztárházasságok

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Hugh Jackmanre is sokan szemet vetettek, nem véletlenül választották 2008-ban a legszexibb ma élő színésznek a People magazin olvasói. Őt azonban az ilyen címek teljesen hidegen hagyják, ugyanis a mai napig fülig szerelmes feleségébe, Deborra-Lee Furnessbe. Ők azt is megmutatták a világnak, hogy a köztük lévő 13 évnyi korkülönbség sem állhatja útját a boldogságnak: 1995-ben találkoztak, 1 évvel később pedig össze is házasodtak. Két örökbefogadott gyermekük van, sajáttal ugyanis hiába próbálkoztak, sajnos nem jártak sikerrel.

A leghosszabb sztárházasságok

Michelle Pfeiffer és David E. Kelley

Igazi tündérmesének tűnik az ő szerelmük, ám az ide vezető út nem volt kitérőktől mentes. Michelle 1982-ben kötött először házasságot, akkor Peter Horton rendező mellett érezte magát a legboldogabbnak, kapcsolatuk azonban 5 év után megromlott. Miután egy újabb 3 éves kapcsolata is zátonyra futott, úgy döntött, hogy kizárólag a karrierjére koncentrál, majd 1993-ban örökbe fogadott egy kislányt, akit a tervek szerint egyedül nevelt volna fel. Ugyanebben az évben megismerkedett David E. Kelley ügyvéddel és producerrel, akivel gyorsan egybe is keltek, és 1994-ben saját gyerekük is született.

A leghosszabb sztárházasságok

Bono és Ali Hewson

A U2 frontembere és felesége még iskoláskorukban szerettek egymásba, és mindössze 22 évesek voltak, amikor 1982 nyarán kimondták a boldogító igent, vagyis a négygyermekes pár idén ünnepli majd a 40. házassági évfordulóját. Mint azt Bono több helyen is elmesélte, szerelme számos U2-slágerhez adott inspirációt, a legbüszkébb mégis a The Sweetest Thing című dalra

A leghosszabb sztárházasságok

Meryl Streep és Don Gummer

Minden idők egyik legnagyszerűbb és legtöbb elismeréssel rendelkező amerikai színésznője, aki 1976-ban boldogan mondott igent szerelmének, John Cazale színművésznek, miután megkérte a kezét. 1978-ban mondták volna ki az igent, házasságkötésükre azonban sosem került sor, mert a fiatal férfi rákban meghalt. Meryl azonban mégis oltár elé állt ebben az évben, Don Gummer szobrász menyasszonyaként. Sokan elhamarkodottnak vélték a döntését, az idő azonban őt igazolta: máig boldogok együtt, és négy közös gyermekük született. Ezért örömmel szívleljük meg Meryl Streep tanácsait a harmonikus élethez.

A leghosszabb sztárházasságok

Tom Hanks és Rita Wilson

A színészlegenda és felesége 1988. április 30-án fogadtak egymásnak örök hűséget, és ehhez azóta is tartják magukat. Rita Wilson hivatalosan is vállalta, hogy Tom Hanks előző házasságából született gyermekeinek anyja lesz (édesanyjuk 2002-ben hunyt el), mellettük pedig két közös gyerekük is született. A Forrest Gumpot alakító, saját bevallása szerint sorozatmániás színész még vallást is váltott szívszerelme kedvéért, így lett belőle ortodox keresztény.

A leghosszabb sztárházasságok

Jeff Bridges és Susan Geston

A sármos színész Hollywood legvonzóbb férfijai közé tartozik, ezzel azonban sosem élt vissza. Feleségével, Susannal 1975-ben ismerkedtek meg, majd 2 évvel később kimondták a boldogító igent, és kapcsolatuk a mai napig felhőtlen. A hercegi pár, Harry és Meghan épp Jeff Bridgesékhez közel vett házat Santa Barbarán, még az is megeshet, hogy időnként összefutnak. A párnak három lánya született, és bár minden kétséget kizáróan nekik is voltak nehezebb időszakaik, kitartottak egymás mellett. Bridges így vélekedik a házasságról: „Oltár elé állni azzal, akit szeretsz és összekötni vele az életed az egyik legjobb dolog, ami az emberrel történhet!”

A leghosszabb sztárházasságok

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?