Vége a királyi viszálynak? Katalin hercegné kibékülne Meghannel

2022. október 14.
A walesi hercegné abban reménykedik, hogy az amerikai útja során helyrehozhatja a Harry feleségével megromlott viszonyát.

Vilmos és Katalin nemsokára az USA-ba látogat, hogy részt vegyenek az Eartshot Prize díjátadó ünnepségen Bostonban. A hercegné azt reméli, hogy a közelgő látogatás során rendezheti a királyi viszályt, és meg tudja javítani a kapcsolatát Meghan Markle-lel. Egy, a hercegi párhoz közel álló forrás elárulta, hogy Katalin szeretné újraegyesíteni a két testvért, és befoltozni a köztük lévő szakadékot.

kiraly-viszaly-katalin-hercegne-bekules-meghan

Úgy tűnik, hogy erre a sussexi pár is nyitott, ugyanis Harry herceg és Meghan is hajlandó erőfeszítéseket tenni a békülés érdekében mindaddig, amíg a találkozó időpontja nem ütközik a saját feladataikkal. A walesi hercegné úgy véli, Erzsébet királynő is azt akarta volna, hogy megoldják a nézeteltéréseket.

A két hercegi pár a múlt hónapban is kénytelen volt találkozni a királynő halála miatt, de a gyászidőszak nem volt elegendő a feszültség enyhítésére. Bár a két hercegné készen áll arra, hogy elsimítsák a dolgokat, a források szerint Vilmos egyszerűen nem tud még megbocsátani öccsének.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!