Kate Winslet Budapesten forgat

2022. október 17.
A színésznő éppen Lee című filmjét forgatja Budapesten, egy rajongó által készített felvételen pedig az is látszik, ahogy érzékien rágyújt egy cigire.

Néhány napja Orlando Bloomot szúrták ki Budapesten, előtte pedig az Én még sosem… szívtiprója járt a magyar fővárosban. A szemfüles rajongók most Kate Winsletet látták, aki éppen Lee című filmét forgatja nálunk. A Twitterre posztolt felvételen kivehető, ahogyan a színésznő a setben várakozik, majd egy munkatárs meggyújtja cigarettáját, amit elegánsan szívni kezd. Bár a helyszínt nehéz kivenni, az biztos, hogy a háttérből magyar szavak is hallatszanak.

Kate Winslet idén nyáron is ezen a filmen dolgozott, amikor baleset érte Horvátországban. Winslet állítólag elbotlott és elesett munka közben, de nem szenvedett súlyosabb sérülést – a kórházi megfigyelésre inkább óvatosságból volt szükség. A Lee Miller fotográfusról szóló filmben Kate Winslet alakítja a főszerepet, de feltűnik majd mellette Marion Cotillard,  Jude Law, Andrea Riseborough és Josh O’Connor is. Korábban Winslet azt mondta, a Lee nem egyszerűen önéletrajzi film lesz, ők Lee Miller életének egy különösen izgalmas évtizedét dolgozzák fel, bemutatva a fotóst formáló hatásokat és eseményeket. „Az 1938 és 1948 közötti időszak hatott rá a legerősebben, hiszen ekkor zajlott a második világháború is – mondta a színésznő egy korábbi interjúban. – Ez az az időszak Lee életében, amit szeretnénk megmutatni az embereknek.”

kate-winslet-forgatas-horvatorszag-baleset-korhaz

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!