A királyi család egyik tagja valóságshow-ban fog szerepelni – Károly király engedélye nélkül

2022. október 20.
Mike Tindall reality műsorban fog szerepelni, annak ellenére, hogy a palota nem feltétlenül örül neki.

Úgy tűnik, a királyi család egyik tagja hamarosan valóságshow-sztárrá válik – és most nem Harryről vagy Meghanról van szó. A The Telegraph információja szerint Mike Tindall (Anna brit királyi hercegnő lányának a férje) hamarosan csatlakozni folt a brit Celeb vagyok, ments ki innen! csapatához.

Zara Tindall és férje, Mike Tindall

Zara Tindall és férje, Mike Tindall

„Ez egy nagyon merész lépés. Mike generációk óta páholyból nézhette végig a királyi történelem legfontosabb pillanatait. Biztosan diszkrét lesz a műsorban, de már a puszta jelenléte is vonzani fogja a tekinteteket” – nyilatkozta egy informátor. A The Times eközben arról is beszámolt, hogy Mike nem kérte Károly engedélyét, mielőtt aláírta volna a szerződést, de azt is hozzátették, hogy a palota esetleges kérését Mike valószínűleg egyébként sem vette volna figyelembe, tekintve, hogy a műsorért várhatóan hat számjegyű fizetést fog kapni.

Mike és Zara Tindall nem tartoznak az aktívan dolgozó királyi családtagok közé, ami azt jelenti, hogy nem kapnak pénzt a királyi családban elvégzett feladataikért. A páros kifejezetten visszafogott életet él, ha nem kell kötelezően megjelenniük valahol, akkor előszeretettel töltik az idejüket otthon.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!