11 év után is lángol a szerelem II. Erzsébet unokája és a férje között

2022. július 04. |

Mike Tindall egykori rögbijátékos közel húsz évvel ezelőtt kiesett egy versenyből, de ezt ma már egészen biztosan nem bánja, hiszen ennek köszönhetően ismerhette meg későbbi feleségét.

Bár a brit királyi család tagjainak az etikett szerint tilos a nyilvánosság előtt megcsókolniuk egymást – sőt, valójában még megérinteniük sem illik a párjukat –, azért olykor félreteszik a protokollt, és kimutatják az érzéseiket. Így tett például II. Erzsébet királynő unokája, a most 41 éves Zara Tindall is, aki a wimbledoni teniszbajnokság második napján a kamerákkal nem törődve romantikázott a férjével a lelátón. Boldogan szelfiztek, ölelgették a másikat és még csókot is váltottak, ezzel is bizonyítva, hogy a házasságuk közel 11 év után is pontosan olyan erős, mint a kezdetekkor.

Zara Phillips és Mike Tindall

Zara és Mike Tindall egyébként még 2003-ban ismerkedtek meg a sydney-i Manly Wharf bárban. Az egykori rögbisztár azt mondta, éppen sörbe akarták folytatni a bánatukat egy vereség miatt két másik játékossal, amikor belépett a bárba a szintén Ausztráliában tartózkodó Zara is – és bár bemutatkoztak egymásnak, nem beszélgettek túl sokat.

Zara Phillips és Mike Tindall 2005-ben

Zara Phillips és Mike Tindall 2005-ben

Később csapattársa megadta a nő számát Mike-nak, és hozzátette, Zara szeretné, ha írna neki és találkozhatnának majd. A férfi üzenetet küldött, a többi pedig már történelem: 2004 áprilisára hivatalosan is egy pár alkottak.

Ők a 96 éves II. Erzsébet királynő kedvenc rokonai

Ők a 96 éves II. Erzsébet királynő kedvenc rokonai

Idén ünnepelte uralkodásának 70. évfordulóját, most pedig 96. születésnapjára készülnek a palotában. Az ilyen jeles napokról sosem hiányozhatnak az angol királyi család azon tagjai, akik különleges kapcsolatot ápolnak a királynővel. Nézd meg, kik állnak hozzá legközelebb!

Mike ezután megismerkedett szerelme szüleivel, Anna brit királyi hercegnővel és Mark Phillipsszel is. „Zara édesanyja egy legenda és az apja is nagyon kedves – mesélte még 2008-ban a sportoló. – A barátaim folyton azt kérdezik, hogyan illek be a királyi családba, de ők tényleg két lábbal a földön járnak.”

Zara Phillips és Mike Tindall eljegyzési fotója 2010-bő

Zara Phillips és Mike Tindall eljegyzési fotója 2010-ből

Zara szerint a románcuk titka mindössze annyi, hogy a kapcsolatuk barátságként indult, míg Mike azért különösen hálás partnerének, mert az mindig támogatta őt a karrierjében. A férfi hat év után, 2010 decemberében tette fel a nagy kérdést a királynő unokájának – ám a jegygyűrű egyáltalán nem érte őt meglepetésként. „Mike találta, de én hintettem el neki, hogy mi tetszene” – árulta el utólag. Az igent 2011 júliusában mondták ki Edinburgh-ban a család és a közeli barátok jelenlétében. Egy évvel később, a londoni olimpián pedig Zara ezüstérmet szerzett lovastusában.

Zara Phillips és Mike Tindall esküvője

2013 júliusában a Buckingham-palota bejelentette, hogy Zara az első közös gyermekükkel várandós, aki 2014 januárjában jött világra és a Mia Grace nevet kapta. A második lányuk, Lena Elizabeth 2018 júniusában született meg, míg 2021 márciusában egy fiúval, Lucasszal bővült a családjuk.

Zara Phillips és Mike Tindall

Zara és Mike egyébként kifejezetten visszafogott életre vágynak, tehát ha nem kell kötelezően megjelenniük valahol, akkor előszeretettel töltik az idejüket otthon. „Jó érzés felfedezni a házunkat körülvevő erdőket és mezőket a kutyáinkkal – szeretem a csendet és a lakhelyünk elszigeteltségét” – vallotta be Zara. Ami pedig a szocializációt illeti, egy csendes szombat este egy helyi pubban a tökéletes program a Tindall család számára.

Mike Tindall, Mia Tindall, Lena Tindall és Zara Tindall alattuk pedig Katalin hercegné, Lajos herceg, Sarolta hercegnő, György herceg és Vilmos herceg

Igazán különleges fotó: Mike Tindall, Mia Tindall, Lena Tindall és Zara Tindall alattuk pedig Katalin hercegné, Lajos herceg, Sarolta hercegnő és György herceg

Fotó: Getty Images

Nem minden királyi sarj kér a rangokból…

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok