Az 56 éves Salma Hayek dögösebb, mint valaha – szexi fotók

2022. november 08.
Elképesztő fotókat osztott meg magáról Salma Hayek: a színésznő egy ragyogó ruhában mutatta meg csoda szép dekoltázsát és tökéletes alakját, de az arca talán még a ruhájánál is jobban tündökölt.

Úgy látszik, Salma Hayekkel kegyes az idő, a színésznőn ugyanis egyáltalán nem látszik, hogy nemrégiben töltötte be az 56. évét. Salma Hayek az LACMA Art + Film Gálán jelent meg, a nagy eseményről pedig saját Instagram-oldalára is feltöltött néhány meglehetősen forró fotót.

A képeken a színésznő egy testhez álló, flitterbe mártott ruhát visel, ami merészen kihangsúlyozza fantasztikus dekoltázsát. Imádjuk, ahogy a ruha egyik pántja szexin leomlik válláról, és azt is, hogy azonos anyagból készült elegáns kesztyűkkel is megfűszerezi az időtlen, ragyogó lookot. De nem csak Salma Hayek ruhája ennyire ragyogó!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

A színésznő arca csak úgy sugárzik, érzékien telt ajkaitól pedig tényleg eláll a szavunk. Az idő mintha egyáltalán nem fogna Salma Hayek arcbőrén sem – úgyhogy mostantól mindenképpen megéri odafigyelni a latin szépség beautytrükkjeire.

Érdemes végignézni a dögös galériát, és a végén a videót is, amin Salma Hayek földig érő ruhájában vonulva int búcsút követőinek.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!