Pink megmutatta családját: gyönyörűek a gyerekei

2022. november 21.
Pink családját is magával vitte a 2022-es American Music Awards díjátadóra: a 11 éves Willow és az 5 éves Jameson láthatóan élvezte a csillogást!

Rég nem volt már ilyen: Pink egész családját magával vitte az American Music Awards eseményére. Az énekesnő egy extravagáns, arany és fekete flitterbe mártott, nyakban megköthető miniruhát viselt, a család többi tagja pedig talpig feketébe bújt. A 11 éves Willow gyönyörű kislány, aki csodásan nézett ki a visszafogott, fekete szettben, öccse, az ötéves Jameson pedig elképesztően vagány volt vállig érő szőke hajával és apró öltönyével.

pink-voros-szonyeg-csalad-lanya-fia

A családot Pink férje, Carey Hart is elkísérte, aki szintén egy elegáns, fekete szettet választott magának. Az eseményen lőtt bájos családi portré alapján nagyon úgy tűnik, hogy a gyerekek is élvezték a vörös szőnyeges szereplést.

Pink kétszer is fellépett az American Music Awards színpadán: Never Gonna Not Dance Again című új slágere mellett az augusztusban elhunyt Olivia Newton-John tiszteletére is előadott egy dalt.

Forrás: E! News Fotó: Getty Images

Olvass tovább!