Will Smith megszólalt az Oscar-gálán elcsattant pofon kapcsán

2022. november 29.
Azt is elmondta, hogy mit tanult belőle.

Will Smith először adott interjút a márciusi Oscar-gála óta, ahol felpofozta a felesége, Jada Pinkett Smith kopaszságából gúnyt űző Chris Rockot. „Szörnyű éjszaka volt, képzelheted. Tudod, ez nagyon árnyalt és bonyolult” – mondta a színész, a The Daily Show műsorvezetőjének, Trevor Noah-nak.

will-smith-megszolalt-oscar-gala-pofon

„Azt hiszem… mit mondhatnék, soha nem tudhatod, min megy keresztül valaki. A közönség soraiban idegenek mellett ülsz, és valakinek meghalt az édesanyja a múlt héten, valakinek a gyermeke beteg, valaki éppen most veszítette el a munkáját, valaki éppen most tudta meg, hogy a házastársa megcsalta – folytatta az incidens óta terápiára járó Smith. – Egyszerűen nem tudod, mi történik az emberekkel. Én is átmentem valamin azon az éjszakán, nem mintha ez igazolná a viselkedésemet.”

Most értettem meg, mit jelent, amikor azt mondják, hogy akit bántanak, az másokat bánt” – mondta a sztár, aki szerint „ebben benne volt a kisfiú, aki látta, ahogyan az apja megveri az anyját”.

„Én egyszerűen nem ilyen akarok lenni” – fakadt ki a színész. Amikor a műsorvezető megkérdezte az Oscar-díjas sztártól (aki később bocsánatot kért a pofonért Chris Rocktól), hogy mit tanult az esetből, Smith azt válaszolta: „Kedvesnek kell lennünk egymással, ember.”

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!