Pink 11 éves lánya a nyomdokaiba lép, lenyűgözően énekelt élete első koncertjén

2022. december 14.
Willow igazán tehetséges.

Lehet, hogy Pink 11 éves lánya is zenei pályára lép a jövőben: Willow Sage Hart csodálatosan adta elő Olivia Rodrigo dalát, a The Rose Songot a High School Musical sorozatból, a közönség pedig imádta. Az előadás végén még a kamerába is belemosolygott, mielőtt lement a színpadról.

pink-lanya-enek-kpink-lanya-enek-koncertoncert

Pink Instagramján osztotta meg a lánya első koncertjéről készült videót. „Lenyűgöz ez a 11 éves (akinek a lelke 11000 éves)” – írta az énekesnő a felvétel mellé, ami alá nemcsak a rajongók, hanem több híresség, köztük Mandy Moore is kommentált. „Szent tehén! Micsoda hang! Micsoda jelenlét. Szupersztár” – írta az énekes-színésznő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés

Több hozzászóló Pink vonásait vélte felfedezni a fiatal tehetségben. „A hangszíne, a stílusa… ez az anyuka hatása! Micsoda tehetség!” – írta egyikük. Az anya-lánya páros, valamint az énekesnő kisfia, Jameson korábban is összeálltak már egy-egy előadás erejéig, de Willow testvére egy kicsit más stílust kedvel, mint családjának női tagjai. „Imádok énekelni a lányommal és a fiammal. Bár egy kicsit más, amikor a fiam csinálja – mondta Pink egy tavalyi videóban Instagramon. – Ő egy metál banda tagja lesz.”

Forrás: Enews, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!