Vilmos biztatására húzott náci jelmezt Harry herceg

2023. január 05.
Bár egy friss interjúban Harry herceg azt állította, békülni szeretne testvérével, úgy tűnik, még mindig rengeteg sérelem dolgozik benne Vilmossal kapcsolatban. Ilyen például a híres, náci jelmezes botrány is.

Nemrégiben arról beszélt, hogy békülni szeretne, de nagyon úgy tűnik, hamarosan megjelenő memoárjával még odaszúr párat a királyi családnak Harry herceg. A PageSixnek sikerült megszerezni néhány részletet a január 10-én megjelenő életrajzi könyvből, amiben Harry herceg az egyik legsúlyosabb botrányát, a náci jelmezes incidenst is feleleveníti.

Harry herceg, Vilmos, herceg, Katalin hercegné, Meghan hercegné Windsorban

A náci karszalagos jelmezt egy 2005-ös tematikus buliban húzta fel Harry herceg, és a partiban készült fotóval azonnal fel is került a The Sun című brit pletykalap címlapjára. A buli témája egyébként a „Bennszülött és Gyarmatosító” volt, erre érezte frappáns megoldásnak az akkor még csak 20 éves Harry herceg a náci uniformist.

Bár azóta többször is elnézést kért a baklövésért, könyvében azt írja, a buli előtt kikérte Vilmos herceg és Kate Middleton véleményét a dologról – a bulira ráadásul Vilmos is hivatalos volt, aki oroszlánnak öltözött. A buli előtt Harry herceg állítólag vacillált egy pilótajelmez és a náci uniformis között, majd amikor kikérte testvére véleményét, az egyértelműen a náci karszalagra szavazott.

A memoárból az is kiderül, hogy Vilmos egy alkalommal fizikailag is bántalmazta Harryt: az incidens 2019-ben történt, a testvérpár Harry állítása szerint azért veszett össze, mert Vilmos durván beszélt Meghan Markle-ről. Harry herceg azt mondja, a verekedés után látható sérülések maradtak a testén.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images

Olvass tovább!