Leonardo DiCaprio 23 éves színésznővel randizik

2022. december 22.
Nagyon úgy fest, hogy Leonardo DiCaprio mégis marad jól bevált randizási szokásainál, és újabb 25 év alatti lányt választ magának.

Nemrégiben még Gigi Hadiddal hozták hírbe a színészt, de most nagyon úgy tűnik, hogy másvalaki rabolhatta el Leonardo DiCaprio szívét. A 48 éves színészt nemrég kapták rajta, amint meghitt randit élvez Victoria Lamas színésznővel. Lamas egyébként 1999-ben született, vagyis alig 23 éves.

Tényleg a fiatal színésznő lehet Leonardo DiCaprio új szerelme?

Leonardo DiCaprio már jó ideje híres vagy inkább hírhedt „spéci” randizási szokásairól: a színész rendre huszonéves modellekkel jár, és a jelek szerint 25 felett már túl öregnek számítanak az ízlésének. A Titanic és az Eredet sztárja idén szakított Camila Morrone modellel négyéves párkapcsolatuk után, a szakítás hírére pedig az egész világ azzal viccelődött, hogy a csoda szép Morrone „túl idős” lett a színészhez.

Leonardo DiCaprio egyelőre még nem erősítette meg, hogy tényleg van köztük valami Lamasszal (és az elmúlt időszakban több híres fiatal modellel is együtt mutatkozott), de annyi biztos, hogy a színész nem szokott sokáig facér lenni.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!