Még csak forgatják, de a rajongók már most utálják az Amy Winehouse-filmet

2023. január 25.
Új fotók jelentek meg az énekesnő életéről készülő film forgatásáról, a rajongók pedig nagyon dühösek lettek.
Még csak forgatják, de a rajongók már most utálják az Amy Winehouse-filmet

Már forog az Amy Winehouse életéről készülő, a Back to Black című film. A rendező Sam Taylor-Johnson, aki John Lennon életrajzi filmjét, a Nowhere Boyt és A szürke 50 árnyalatát is jegyzi, az énekesnő közeli barátja volt.

Amyt Marisa Abela, a volt férjét, Blake Fielder-Civilt pedig Jack O’Connell alakítja. Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő életét a képernyőn tárgyalják ki, ez a film azonban Amy édesapja, Mitch Winehouse jóváhagyásával készül, aki rengeteg kritikát kapott a lánya életében játszott szerepe miatt. Sokan hibáztatják őt ugyanis Amy önpusztító életmódja miatt.

Most viszont már nemcsak Mitch Winehouse-nak, hanem a Back to Blacknek is számos kritikával kell szembenéznie. A napokban új képek jelentek meg a jelenleg is zajló forgatásról, amik arra utalnak, hogy a film Blake letartóztatását is bemutatja. A fotókon látható az Amyként síró Marisa is, akit a rendőrök tartanak vissza, miközben paparazzók fotózzák őket.

Igaz, Blake-et 2007-ben tényleg letartóztatták egy bártulajdonos megtámadásáért, de mindez Amy lakásában történt, az utcai, paparazzók előtt játszódó jelenet azonban soha nem történt meg. Ahogy megjelent a forgatáson készült képsorozat, Amy rajongói nem hagyták szó nélkül a projektet: felháborítónak tartják, hogy így ábrázolják az énekesnő traumáját, és azt is felrótták a készítőknek, hogy szerintük Marisa Abela egyáltalán nem hasonlít a tehetséges énekesnőre.

Forrás: BuzzFeed, Fotó: Getty Images