Selena Gomez horgászni ment és őrületes kapása volt

2023. március 03.
A fiatal énekesnő kilenc éves kishúgával ment horgászni, majd büszkén meg is mutatta Instagram-követőinek a nagy fogását.
Selena Gomez Insta Story-ja smink nélkül, természetes hajjal.

Mostanában leginkább a Hailey Bieberrel és Kylie Jennerrel kapcsolatos botrányai miatt cikkeznek Selena Gomezről, de úgy tűnik, az énekesnő megelégelte a drámát. Gomez kiszakadt egy kicsit a mókuskerékből és családi horgászatra indult 9 éves kishúgával, Gracie-vel (akivel egyébként rendszeresen mutatkoznak együtt a sztár Instagram-oldalán és vörös szőnyeges eseményeken is).

Selena Gomez Instagram-oldalán osztott meg néhány képet a családi programról, köztük méretes fogásáról is. Úgy tűnik, az énekesnő tényleg érti a dolgát, ha pecázásról van szó!

A sztár láthatólag nagyon jól érezte magát a természet közelében: nem hiába írta követőinek, hogy a szívében mindig texasi lány marad. A 30 éves Selena Gomeznek mostanában sok problémája volt autoimmun betegségével, a lupusszal: többször is nyíltan beszélt róla, hogy súlyingadozása és megváltozott arca mögött is ez az egészségügyi probléma áll. A betegség miatt néhány éve vesetranszplantációja is volt, de ennek ellenére az utóbbi időben az internetes testszégyenítés egyik legfőbb célpontjává vált az énekesnő.

Forrás: People, Fotó: Getty Images