„Nem gondoltam túl” – nyilatkozta a 40 évesen gyereket vállaló Lucy Liu

2023. március 17.
Saját bevallása szerint nem végzett körültekintő kutatást gyermekvállalás előtt az akkor 40 éves Lucy Liu. Egy nemrégiben megjelent interjúban mesélt a gyermeke születését megelőző időszakról a színésznő.
lucy-liu

Lucy Liu elmondta, nem sokat gondolkodott azelőtt, hogy gyermekvállalásra adta volna a fejét. Liu 2015-ben, 40 éves korában, egyedülálló nőként döntött úgy, hogy gyereket szeretne vállalni. 7 éves fia, Rockwell születése előtt nem akart túl sokat agyalni a kérdésen, csak követte az érzéseit.

Elmondása szerint hajlamos magát lebeszélni dolgokról, jellemző rá a túlgondolás, és ennek esélyt sem akart adni a gyermekvállalást illetően. Míg sokan könyveket, fórumokat bújnak gyermekvállalás előtt, Liu úgy gondolta, hogy majd akkor találja ki a dolgokat, ha már kezében tarthatja gyermekét.

Lucy Liu és Rockwell

A színésznő azt is elmesélte, hogy 40 éves kora körül rengeteget dolgozott, nagyon elfoglalt volt, így béranya alkalmazása tűnt a legjobb megoldásnak a gyermekvállalás kapcsán. Bár fia születése előtt direkt nem olvasott szakirodalmat, abban biztos volt, hogy New Yorkban szeretné felnevelni gyermekét. Sokan le akarták beszélni erről, hiszen Liunak még kocsija sem volt, de úgy gondolta, hogy fontos, hogy a gyermek megismerje a való világot, aminek része a tömegközlekedés is.

A gyermekvállalást egy erősen érzelmi alapú döntésnek gondolja a színésznő, ami tele van bizonytalansággal, és sokszor nem tudhatjuk, mit hoz majd a következő pillanat, így felkészülni is szinte lehetetlen a minket váró kihívásokra.

Forrás: people.com Fotó: Getty Images