David Beckham szívszorító módon ünnepelte feleségét

2023. március 20.
Az Egyesült Királyságban március 19-én tartották az anyák napját, Victoria Beckham pedig igazán elragadó módon ünnepelte gyönyörű családját az Instagramon.

Victoria és David Beckham négy csodás gyereket nevelnek közösen – Brooklyn (24), Romeo (20), Cruz (18) és Harper (11). Victoria egy rakás fotóval ünnepelte az anyák napját, visszaemlékezve a legkedvesebb pillanatokra.

„Mindennap áldottnak érzem magam, hogy az anyukátok lehetek. Annyira szeretlek titeket. Mindennap megmosolyogtattok (mondjuk ez vitatható 😂), és büszkébb vagyok rátok, mint azt valaha gondolnátok. @davidbeckham mit is mondhatnék….. Te tényleg a mindenünk vagy. Olyan jó munkát végeztünk, nagyon büszke vagyok magunkra!! Szeretlek!!” – írta a posztban.

Victoria Beckham azonban saját édesanyukájáról sem feledkezett meg, Jackie Adams sem maradt köszöntés nélkül. 

„Boldog anyák napját minden anyukának.🙏🏼 Mit is mondhatnék…. Elképesztőek vagyunk!! @jackie.adams_ mindig is minket helyeztél az első helyre, és a legjobb anya voltál, akit bárki is kérhet, jobban szeretlek, mint gondolod.”

David Beckham sem feledkezett el feleségéről ezen a különleges napon. A legendás futballsztár szintén Instagramján osztott meg fotókat Viktóriáról és saját édesanyjáról, Sandráról.

„Ma az anyáinkat ünnepeljük ♥️ Gyerekkoromban nem kívánhattam volna több támogatást és szeretetet az életemben, mint amit az anyukámtól kaptam. Aztán találkozom egy nővel, aki nemcsak erős és motivált, hanem a legcsodálatosabb anyukája gyermekeinknek, aki inspirálja és észnél tartja őket, illetve ami a legfontosabb, minden nap minden percében szeretettel árasztja el őket. Köszönök mindent, amit értem és a gyönyörű babáinkért teszel♥️ Szeretünk.”

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images