Jane Fonda bizarr figyelemelterelő tanácsot osztott meg a szakítófélben lévő embereknek

2023. március 20.
Jane Fonda megosztotta azt a figyelemelterelő módszerét, amivel a legrosszabb szakításokon is túljutott. Szerinte valóban működik a trükk, amit amúgy saját terapeutája tanított neki.

A legendás színésznő, Jane Fonda érdekes tanáccsal készült mindenkinek, aki éppen egy megviselő szakításon megy keresztül. A 85 éves ikonnak rengeteg tapasztalata van szerelmi téren, elmondása szerint csak 80 éves korában hagyta abba a randevúzást.

Jane Fonda és Lily Tomlin új közös filmje – az 80 for Brady – kapcsán nyilatkozott a szívfájdalom leküzdésével kapcsolatban.

„Ha éppen egy fájdalmas szakításon mész keresztül, hadd adjak egy tanácsot a terapeutámtól” – mondta a Mail on Sunday’s You magazinnak adott interjújában. „Tégy egy befőttes gumit a csuklódra, és minden alkalommal, amikor úgy érzed, legszívesebben megölnéd a f***-et, csapd meg vele magad erősen. Ez majd kizökkent belőle, tényleg működik.” Fonda, aki háromszor volt házas, korábban úgy gondolta, hogy ez is nagy teljesítménynek számít, hiszen soha nem érte el apja ötválásos rekordját.

A Harper’s Bazaarnak adott interjújában azt mondta: „Apám ötször volt házas, így én háromnál megálltam, és rájöttem, hogy egyszerűen nem olyan embernek születtem, aki jó a kapcsolatokban.” A színésznő első férje Roger Vadim rendező volt, akivel nyolc év együttlét után 1973-ban elváltak. Ezt követte Tom Hayden aktivista, akivel 1990-ben váltak el. Fonda bevallotta, azt hitte, hogy örökké együtt marad harmadik férjével, a CNN alapítójával, Ted Turnerrel – végül a pár 2001-ben szakított.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images